VIŠE OD TISUĆU IZVOĐAČA NA “BOŽIĆU U CIBONI”

VIŠE OD TISUĆU IZVOĐAČA NA “BOŽIĆU U CIBONI”

16. prosinca, 2016.

 

 

Tradicionalni svečani koncert Božić u Ciboni i ove će godine okupiti sjajne glazbene umjetnike – soliste, pjevačke zborove i okestar koji čine najbolji glazbenici Orkestra Kazališta Komedije i Jazz orkestra HRT-a pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca. Na 28. Božiću u Ciboni koji se tradicionalno održava 26. prosinca nastupit će ukupno više od 1.000 izvođača, a božićne pjesme izvodit će – Antonela Doko, Boris Ćiro Gašparac, Damir Kedžo, Danijela Pintarić, Dino i Karla Miklaužić, Đani Maršan, Ervin Baučić, fra. Ante Kazoti i s. Josipa Otahal, Jana Pogrmilović i Filip Filipović, Josipa Lončar, Lela Kaplowitz, Lidija Horvat, Mateo Pilat, Petra Pia Kartelo, Renata Sabljak I Zoran Tomaić.

Na ovogodišnjem koncertu koji počinje u 20 sati nastupit će i Gazde, Klapa Ošjak, Zvjezdice i brojni zborovi te KUD-ovi.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina ovaj tradicionalni koncert prenositi na Drugome programu Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna, te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code