DODATNE ULAZNICE ZA NAVIJAČE DINAMA

DODATNE ULAZNICE ZA NAVIJAČE DINAMA

13. veljače, 2022.

Uoči prve utakmice proljetnog dijela sezone Crvena Zvezda je postavila navijačke šalove na nekoliko beogradskih spomenika i tako podsjetila na prošlogodišnju akciju Dinama uoči dvoboja s Krasnodarom u Europskoj ligi.

Tada je na nekoliko zagrebačkih spomenika, poput kipa bana Josipa Jelačića, osvanuo Dinamov šal, a cijela je akcija nazvana” Velikani Zagreba danas navijaju za vas”.

Iako je beogradski klub ovim potezom pokušao motivirati navijače na dolazak na Marakanu, isti nisu bili previše oduševljeni tom akcijom. Prvo im je nekoliko navijača na Twitteru spočitnulo da se radi o oskvrnuću spomenika što je pak kažnjivo zakonom, a potom su dodali da su samo prekopirali Dinamo.

“Prestanite ljude, ideja je užasna. Prestanite jednostavno, molim vas”, napisao je jedan navijač.

 Inače četvrtak 17. veljače nogometaši Dinama i Seville igraju prvu utakmicu play-offa osmine finala Europske lige u Španjolskoj, dok je uzvrat tjedan dana kasnije na Maksimiru.

Nogometaši Dinama imat će snažnu navijačku podršku u dalekoj Sevilli, već je rasprodano tisuću ulaznica za gostujući sektor, a u Zagreb je stigao novi, dodatni kontigent od 700 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 230 kuna.

IZVOR: www.gol.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code