NAKON JAQUESA HOUDEKA DOMAĆINI “VEČERE S PORUKOM” SU ANICA I ROBERT KOVAČ

NAKON JAQUESA HOUDEKA DOMAĆINI “VEČERE S PORUKOM” SU ANICA I ROBERT KOVAČ

23. travnja, 2015.

 

JACQUES HOUDEK SA SUPRUGOM BRIGITOM I PRIJATELJIMAKultni Zagrebački restoran Okrugljak okupio je prijatelje i obožavatelje glazbenika Jacquesa Houdeka a povod je i ovaj put bila priča koja sve više budi znatiželju hrvatskih građana i javnosti te vrlo brzo pronalazi put do svačijeg srca. BlessFood – Večera s porukom ovaj put je bila posvećena mališanima i štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra čija je tužna priča posebno dirnula našeg glazbenika poznatog po humanitarnom djelovanju.

Jako dobro se osjećam kao domaćin Večere s porukom. Veliki sam fan večere iako mi ju brane cijeli život. Kad je riječ o ovakvoj prigodi, kad je humanitarna nota u zraku i kad su u pitanju djeca, onda smo svi posebno senzibilizirani. Ovom se prilikom najviše želim zahvaliti svima koji su se odazvali. Čast mi je i zadovoljstvo uživati s ljudima koje volim, a usput barem ovako malo, od srca nekome i pomoći. Bolnica u Gornjoj Bistri je posebna jer se tamo liječe djeca koja boluju od najtežih bolesti a nažalost nemaju najbolje uvjete za boravak i život. Na tome se radi i volio bi da se sve uskoro privede kraju tako da, bez obzira na brojne potrebite, nisam puno razmišljao kome usmjeriti našu pomoć. Uskoro idemo u posjet u bolnicu i tome se posebno veselim“ – izjavio je glazbenik Jacques Houdek.

Potaknuta lijepom gestom glazbenika, uprava našeg najpoznatijeg brenda obuće za djecu FRODDO odlučila je svim štićenicima bolnice Gornja Bistra darovati i papuče, a najavila je to direktorica marketinga Irena Delmonego koja se pridružila Jacquesovoj Večeri s porukom. Ravnatelj bolnice Renato Mittermayer također je bio u Okrugljaku i posebno ga veseli što je imao priliku biti dijelom ovog hvalevrijednog nacionalog projekta.

Jacques je kao domaćin odabrao kultni zagrebački restoran Okrugljak, desetljećima poznat po sjajnim domaćim delicijama, a za svoje je goste odabrao domaću zakusku, pečenu teletinu iz krušne peći, gratinirani krumpir te savijaču od višanja i jabuka. Na radost svih okupljenih Jacques je na kraju i zapjevao starozagrebačke evergrine koju su ovu noć dodatno začinile.

Cilj projekta Blessfood – Večera s porukom je iskazivanje humanitosti za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sinergijom domaćina kao javne osobe, gostiju te vrhunske gastronomije najboljih hrvatskih restorana, potiče se kultura druženja, humanitarnog djelovanja i uživanja u društvu prijatelja.

Upravo jedno takvo druženje spremaju nam i naši novi domaćini Anica i Robert Kovač koji svoje goste pozivaju u restoran Vallis u Sesvetama 28. travnja 2015. u 20 sati. Naša najpoznatija Miss Hrvatske i uspješna poduzetnica Anica i njen suprug Robert, pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije poznati su humanitarci koji već dugi niz godina pomažu svim potrebitima. Naši domaćini obećavaju nezaboravno druženje uz odličnu hranu i glazbu u restoranu Vallis, a ono najvažnije, pomoć i prikupljena sredstva odlaze u Humanitarnu udrugu fra Mladena Hrkaća u Zagrebu.

Svi koji se žele pridružiti Blessfood – Večeri s porukom Anice i Roberta Kovača svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood – Večera s porukom.T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code