ALCATRAZ U WC-u NA SPLITSKOM KOLODVORU

ALCATRAZ U WC-u NA SPLITSKOM KOLODVORU

27. siječnja, 2018.

 

Proteklih dana dobili smo pritužbu i fotografiju WC-a na autobusnom kolodvoru u Splitu. U preuređenom sanitarnom objektu u sklopu kolodvora postavljena je oprema primjerenija nekom strogo čuvanom zatvoru. Cijena korištenja sanitarnog čvora, odnosno prolaska kroz rešetke je četiri kune bez obzira na veliku ili malu nuždu. Korisnicima se ne izdaje račun niti uzvrača višak ubačenog novca.

Uz visoku cijenu i neprimjerenost takvih rešetki u građanskom životu, turističkom gradu u državi demokracije…, posjetitelji su nam požalili na dodatna poniženja kroz koja prolaze krupnije, korpuletnije osobe jer jedva prođu kroz te zatvorske rešetke.

Zamislite da ste neka pretilija osoba žuri vam se jer ste još u autobusu osjećali potrebu i onda se na kontrolnim rešetkama zaglavite, a još vam aparat za regulaciju prolaska nije vratio kusur od dvadeset kuna ili pedeset kuna. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Joe Kanader
    #1 Joe Kanader 29 siječnja, 2018, 03:52

    Nekada se salilo na racun australskih urodjenika, koji nisu jos izumili zahod, ili na racun ili na racun ceha, koji su kupili izmet, kako bi meliolirali zemlju za bolji urod. Sada ce Hrvatska postati brend u Europi i u svijetu, kako i za drek naplacuju turistima enormne svote. (Nedavni slucaj u Zagrebu…)

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code