NAJNOVIJE NA PORTALU

AKO KOLINDA IZNEVJERI A-HSP ĆE POSTAVITI ŠATOR PRED NJENIM UREDOM

AKO KOLINDA IZNEVJERI A-HSP ĆE POSTAVITI ŠATOR PRED NJENIM UREDOM

26. siječnja, 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A-HSP je ovu subotu održao tribinu u Bjelovaru. Dražen Keleminec zajedno sa najužim vodsvom obišao je simpatizere grada Bjelovara. Na samoj tribini  bilo je puno mladih ljudi, što je znak perspektivnog programa A-HSP-a, kao stranke.

Naglasak tribine je u  raskrinkavanju medijske igre vodećih stranaka države. Novinari okrenuti HDZ-i počeli su širiti tezu o ujedinjavanju svih pravaša, prema izlaganju Dražena Keleminca. Prema njegovom mišljenju tzv. desnica baca probne balone, kako bi zapravo uništila stvarnu desnicu, kao što su nekada  Folnegovićevci zatrli put Ante Starčevića. O čemu se zapravo radi?

HDZ-a je svjesno stvorila svoje satelite; HSP-a današnju pod rukovodstvom masona Srba, HČSP-a, i HSP AS. Daje im svoju infrastrukuru, pomaže kod izbora. I sada HDZ-a hini ujedinjenje pravaša. Njihovi mediji stvaraju lažnu priču ujedinjenja, a zapravo se radi o ‘HDZ trabantima’. A-HSP odbija ujedinjenje pod kapom HDZ-a i postaje krivac neujedinjenja. To je naravno laž da se itko ujedinjuje. Mi jesmo za ujedinjenje, ali samo pravaša bez HDZ-a. Inače to nije pravaški kišobran, već kišobran HDZ-a.“- rekao je Keleminec u svome obraćanju javnosti.

Prijedlog   pravaša je  kontrola dolazaka na posao saborskih zastupnika, jer je često sabornica prazna, a služi isključivo za lažnu svađu. Uvođenjem discipline, zastupnici bi počeli dolaziti na posao. Zapravo svi ti vijećnici, općinski čelnici i sabornici su vojska HDZ-a i SDP-a, mašinerija za izbore. I zato nitko ne može doći do izražaja na izborima, rekli su pravaši.

SDP-a i HDZ-a pravaši su označili kao istu bolest. Podržavaju obećanja Kolinde Grabar Kitarović kao nove predsjednice, ali ako ne uspije  njena inicijativa, poglavito o zapošljavanju, A-HSP će isto postaviti šator, ali pred njenim uredom. Obećanje nove predsjednice da će Hrvatska biti nova Švicarska, dobro je nasmijalo pravaše. Iako  retorikom nova predsjednica  puno je draža pravašima od posrbice Ive Josipovića, pravaši od nje traže konkretna djela. Narod je očajan i više nije vrijeme za čekanje. Poljoprivredu su uništile obje vodeće stranke, pa sada po pravašima uvozimo trećerazredno meso i hranu. Sve u interesu bankarskih lobija.

A-HSP smatra sebe jedinom pravaškom opcijom. Uvijek su samostalno izlazili na izbore i tako pokazali da nisu trabanti HDZ-a ili SDP-a. Sebe doživljavaju neželjenim za vlast, baš kao što je neželjena obitelj Paradžik. Samoubojstvo Mislava Paradžika za njih je indikativno. Nesretnom mladiću niti jedan odvjetnik, a s tim u svezi poglavito oni tzv. desničarski, nisu htjeli osigurati stažiranje godinu dana do njegove 37 godine. Jadan i bez ikakve perspektive, bez ikakve mogućnosti da osnuje obitelj, počinio je samoubojstvo, kao i mnogi Hrvati. Genocid nad Hrvatima posrbice čine danas puno perfidnije. Gotovo jedank broj stanovnika Splita,  broj je iseljenih mladih Hrvata. Porast samoubojstava je znakovit. Ovaj  genocid jači je  i žešći nego 17000 pobijenih od srpske ruke u ratu.

Zato je A-HSP krenuo u stvaranje stranačke vojske, koja se neće  naoružavati, već svojim djelovanjem spriječiti letargiju i osnažiti bilo hrvatskog naroda. Osnivanjem ‘Hrvatskih domoljubnih snaga’, A-HSP-a  kreće u političku obranu Hrvatske, suprostavljajući se vojsci HDZ-SDP poslušnika.

 

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Rojnik
  #1 Rojnik 28 siječnja, 2015, 05:17

  Kako je tesko biti Hrvat!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Zenga
  #2 Zenga 28 siječnja, 2015, 05:13

  HVATSKA SAKA JADA
  Taj Kelemenec lupa gluposti. Kao prvo, što znači ta njegova strančica. Veliko ništa. I što znače ostale pravaške stranke.
  Umjesto da se ujedine u jednu jaku stranku i da kroje hrvatsku politiku i sudbinu, oni razjedinjeni arlauču okolo kao neki turbu-Hrvati,a u biti su tako podijenjeni u strančice, zapravo su velika hrvatska šaka jada!
  Svaka hrvatska bijeda ho’e bit predsjednike neke stranke, neke udruge…pa imate u Hrvatskoj 125 stranaka i 40 000 udruga.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. tin
  #3 tin 26 siječnja, 2015, 20:47

  a-Hsp,možete sada odmah pristupiti postavljati kamen temeljac za vaš budući šator…..uvijek bude ono …tresla se brda rodio se miš no on se ponekada rodi i KREPAN….

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code