PAVKOVIĆ: JAKE DEZERTERSKE SNAGE TUKLE DOKTORICU ĆAVAR

PAVKOVIĆ: JAKE DEZERTERSKE SNAGE TUKLE DOKTORICU ĆAVAR

21. rujna, 2014.

KUKAVICKI-NAPAD-NA-STARICU-NAPADAC-ZARADIO-KAZNENU-PRIJAVU-dr.Ruzica-Cavar-zavrsila-s-teskim-ozljedama

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91.) najoštrije osuđuje podmukli i ničim izazvan napad na subotnjem prosvjedu Glasa razuma – Pokreta za sekularnu Hrvatsku, Inicijative “Nisam vjernik” i Udruge “Protagora” u Zagrebu na dr. Ružicu Ćavar, predsjednicu Hrvatskog pokreta za život i obitelj. Poznatu katoličku aktivisticu napao je s leđa navodno jedan od članova ovog Pokreta, koji se bori za raskidanje Ugovora Hrvatske s Vatikanom te je ozlijedio. Kad se zna tko su oni koji podupiru ovaj “pokret” jedino što možemo reći – ništa novo i ništa neočekivano! Jadni ljudi poput Matvejevića, Teršelič, don Grubišića, Lucića, Rudan, Modrić, Silobrčića, Mirkovića, Radakovića, Kekina i sličnih, očito su se u nervozi (“ispod žita”) počeli i šakama obračunavati sa svojim neistomišljenicima, a ohrabreni onima na vlasti koji ih podržavaju. S nikim drugim nego sa – ženom. Istina, organizatori ovog sramnog skupa su se odmah ogradili od napada (koji kriminalac priznaje svoje djelo?), ali nisu ništa učinili da pomognu uglednoj i cijenjenoj aktivistici, niti su iskreno osudili ovaj podmukli obračun, što drugim riječima znači da su na određeni način i sudionici sramnog čina.

Zar ne, ratni dezerteru Matvejeviću?

Ni jedan od tih koji se eto sada i silom bore protiv katoličke crkve u Hrvata nije sudionik hrvatskog Domovinskoga rata. Svi su došli do svojih “vrhova” blateći hrvatske branitelje i boreći se u svojim podrumima. Najžalosniji među njima je Predrag Matvejević, politički i ini kameleon, čovjek za sve sisteme i sva vremena.

Vjerujemo da će hrvatska policija i Državno odvjetništvo privesti pravdi brutalnog “kolovođu”, ali da će se pozabaviti i metodama tog Pokreta za sekularnu Hrvatsku, tim “jakim” snagama koji tuču žene, samo zbog toga što se ne slažu s njihovim stavovima.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Fotografija:www.braniteljskiportal.hrT

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. begaj
  #1 begaj 21 rujna, 2014, 14:59

  ma Pavkovicu , jebite se . Da ste pravi hrvatski muzi ta gamad koju ste nabrojali ne bi gazila sveto hrvatsko tlo. Od hrabrih ratnika ste se pretvorili u placi…e koje samo pisu usrane peticije i proteste na koje se ta gamad smije i s njima se sprda!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. zdapi
  #2 zdapi 21 rujna, 2014, 14:53

  hajde usrane katolicke kukavice gdje ste? Vecina 80:20 i ovo se dogadja. Zar nitko nije sposoban zastititi osobe kao gospodju dr Ruzicu koja je stala u obranu vas kukavicke vecine. Jebes narod koji si dozvoli da ga manita manjina terorizira kao god im volja. Znaci da je nesto hrabrih bilo jedino 91., a i oni su se izgleda pretvorili u nemocne babe. Ako ovako kukavicki nastavite ova sotonska komi banda ce sahraniti i drzavu i narod!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Nun
  #3 Nun 21 rujna, 2014, 13:33

  Pošto je objavljen identitet žrtve, onda nema nikakvog razloga da se ne objavi i identitet divljaka iz agresivne mitingaške publike. Divljak se zove Neven Kovačić, a radi u turističkoj agenciji ”Alga Travel”, Teslina ulica, Zagreb – specijaliziranoj za putovanja u Italiju, Rim i Vatikan. Treba napomenuti i to da je na istoj adresi prijavljena tvrtka zanimljivog imena Iskorak-Usluge D.O.O.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. dilajla
  #4 dilajla 21 rujna, 2014, 08:47

  po količini fabriciranog medijskog napumpavanja prije ovog skupa moglo se u najmanju ruku zaključiti da se radi o dobro organiziranom pr-u nekolicine novinara koje bi hnd trebao raskrinkati i udaljiti iz svojih redova. istim pristupom i metodama rada su izvrtali činjenice i prigušili medijske objave nakon skandala s tom starom ženom. više je nego jasno da taj mentalno ograničeni i poticani napadač nije samostalno djelovao!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code