ANA GRUICA I PREDSTAVA “VLAŠKA POSLA” GOSTUJU U ZAGREBU

ANA GRUICA I PREDSTAVA “VLAŠKA POSLA” GOSTUJU U ZAGREBU

22. studenoga, 2013.

 

vlaska posla-slika

Talentirana splitska glumica Ana Gruica zaigrat će u kazališnom hitu Vlaška posla! U suvremenoj komediji koja govori o problemu ostavštine, splitska ljepotica utjelovit će ružnu i zavidnu ženu koja zbog vlastitog nezadovoljstva želi zaustaviti udaju svoje sestre. Akademska glumica koja svojom ljepotom oduzima dah gdje god se pojavi, po prvi će put nastupiti pred zagrebačkom publikom i pokazati svoje glumačke sposobnosti.

“U komediji Vlaška posla imam vrlo specifičnu ulogu, glumim ružnu i nezadovoljnu ženu zavidnu na sreći članova svoje obitelji. Veselim se premijeri, ovo je moja prva premijera na zagrebačkim kazališnim daskama i jako sam uzbuđena. – izjavila je Ana Gruica.

Komedija Vlaška posla utjelovljuje uvijek aktualni problem ostavštine koja je zavadila do tada složne članove obitelji. Odlični dijalozi, izvrsno posloženi karakteri na sceni te poznavanje mentaliteta ljudi donose suvremenu komediju ispunjenu smijehom, a kako će se u njoj snaći neodoljiva Ana Gruica možete pogledati 23. studenog u 20 sati, u zagrebačkom kazalištu Vidra. T

 

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code