VELIKI DOMOLJUBNI KONCERT NA POLJUDU

VELIKI DOMOLJUBNI KONCERT NA POLJUDU

4. lipnja, 2019.

 

Prihod je namijenjen za potrebe Odjela za urologiju splitske bolnice.

“Dosad sam organizirao brojne koncerte, pa i na Poljudu, ali ovaj me iznimno veseli, tim prije što nam je želja i glazbom, baš kao i 1991. zajedno okupiti  sve najbolje s hrvatske estrade” – rekao je Bubalo, kojem su veliku podršku dali i hrvatski branitelji

Napisao: Mladen Pavković

U nedjelju, 9. lipnja od 20 sati na splitskom Poljudu na velikom humanitarnom koncertu „To je moja zemlja“ bit će uistinu svečanost hrvatske glazbe. Tamo će sa svojim najboljim i najljepšim pjesmama nastupiti broj izvođači iz gotovo cijele Hrvatske, od Dražena Zečića, Tony Cetinskog, Meri Cetinić, M.P. Thompsona, Ranka Bobana, Miroslava Škore, Jasne Zlokić,  pa do Đani Maršana, Tereze Kesovije, Matka Jelavića, Rajka Dujmića, Krunoslava Slabinca i mnogih drugih.

Počast velikanima

Bit će to prigoda da se iznimna počast oda i najvećim, nažalost preminulim,  velikanima hrvatske glazbe, poput Arsena Dedića, Vice Vukova, Tomislava Ivčića, Vinka Coce, Dina Dvornika i Olivera  Dragojevića.

Međutim, organizatori pripremaju i počasnu, veliku, najveću zahvalnost legendi hrvatske glazbe – Mati Miši Kovaču.

Sve najbolje s hrvatske estrade

Zanimljivo je da nitko od pjevača ne će izvoditi pjesme ovih velikana, već će one biti prezentirane putem video spotova, pa će se stječi dojam, kaže nam producent Ivica Bubalo, kao da su i uživo s nama!

Brojni posjetitelji imat će prigode tijekom nastupa vidjeti i sjajne fotografije svih kutaka Hrvatske proslavljenog fotografa Ive Pervana.

Prihod je namijenjen za potrebe Odjela za urologiju splitske bolnice.

“Dosad sam organizirao brojne koncerte, pa i na Poljudu, ali ovaj me iznimno veseli, tim prije što nam je želja i glazbom, baš kao i 1991. zajedno okupiti sve najbolje s hrvatske estrade” – rekao je Bubalo, kojem su veliku podršku dali i hrvatski branitelji. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. žrdina
    #1 žrdina 5 lipnja, 2019, 17:43

    bu šokre degenčić mikrafona zrihtal

    Odgovorite na ovaj komentar
  2. pepe
    #2 pepe 5 lipnja, 2019, 03:29

    dakle, od “folklornoga hrvatstva” u najškodočinskijem smislu toga pojma, na “srbskohrvatskom” jeziku i vůkovom srbskom “čobanskom pravopisu po babi smilji” koji danas izviru iz svake pore hrvatskoga posrbljenoga u “YU bratstvu i jedinstvu” društva, jošter od karađorđevićeve velike srboslavije pak sve ća do danas, hrvatska i hrvatstvo srjednjoročno ter důgoročno zaisto nemaju nikakovu korist.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code