70 POSADA IZ 10 DRŽAVA

70 POSADA IZ 10 DRŽAVA

3. ožujka, 2020.

 

U Hrvatskom Zagorju 6. i 7. ožujka otvara se nova sezona FIA prvenstva Centralnoeuropske Zone te prvenstva Hrvatske u rallyu. Za 9. INA Rally Kumrovec prijavilo se 70 posada iz deset zemalja, od kojih čak deset stiže s automobilima klase R5. Najjača je to dosad vozačka postava koja stiže na ovo natjecanje, kaže direktor rallya Željko Štefanić:

To je vjerojatno i plod naših prijašnjih rezultata, pet puta smo bili nagrađeni najbolji organizator s rallyem u Kumrovcu, pa smo dobili priliku prijaviti natjecanje u FIA prvenstvo CEZ-a i sasvim sigurno nam je to prvenstvo donijelo i taj broj posada“.

Itinerer se sastoji od 76,09 km brzinskih ispita. Dio cesta kojima prolazi trasa rallya je obnovljen, a stanovnici željno iščekuju povratak automobilista, naglašava načelnik općine Kumrovec Robert Šplajt: „Ove godine očekujemo prvenstveno lijepo vrijeme. Gastronomska ponuda je spremna i nadamo se da će doći puno posjetitelja. Naravno da nam takva velika manifestacija puno znači. Kumrovec je mjesto koje je stvoreno za velike manifestacije“.

Program natjecanja ponovo je dvodnevni, naglašava najuspješniji direktor rallya u Hrvatskoj u ovom tisućljeću Željko Štefanić: „Prvi dan počinjemo u Termama Tuhelj s dva brzinska ispita na parkiralištu. Idući dan imamo ceremonijalni start u Muzeju Staro Selo u Kumrovcu, pa tri brzinska ispita u Kumrovcu i tri u Zagorskim Selima koji su nepromijenjeni. Pokazao se vrhunskim organizacijski i za gledatelje i vozače. Na brzincu u Kumrovcu vratili smo kultno mjesto, igralište i mostić kod osnovne škole, tako da imamo još jednu lokaciju više za gledatelje. Taj brzinac je nešto duži nego prošle godine“.

Rally u Kumrovcu dosad su samo jednom osvojili Hrvati, 2013. godine kad su najbrži bili Daniel Šaškin i Damir Bruner u Mitsubishi Lanceru Evo X. Prije i poslije toga slavodobitnici su bili stranci. Najviše pobjeda, tri, ima Mađar Janos Szilagyi, od kojih dvije pod hrvatskom zastavom, kao vozač Auto kluba Delta Sport iz Zagreba. T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Susan Benson
  #1 Susan Benson 5 ožujka, 2020, 08:46

  Pozdrav dame i gospodo.
  Moje ime je Susan Benson, zajmodavac sam i također financijski savjetnik. Ako vam je potrebna financijska stabilnost, ja sam prava osoba za kontakt, ne pozajmljujem samo novac, dajem i financijske savjete bilo kome. Moj glavni prioritet je vaša financijska stabilnost, slobodno mi pošaljite poruku i bit ću vam na usluzi 24 sata.

  Ako vam je hitno potrebno financijsko pojačanje, ja sam prava osoba za kontakt, dajem sve vrste zajma, bilo da se radi o ličnom zajmu, komercijalnom zajmu ili trebate zajam iz bilo kojeg drugog razloga, savjetujem vam da kontaktirate moju firma putem adrese {Email: [email protected] ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998} i primite odgovor u trenu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Nikita markovic
  #2 Nikita markovic 4 ožujka, 2020, 11:07

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem…….Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Nikita markovic
  #3 Nikita markovic 3 ožujka, 2020, 14:54

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code