PILSELOV NOVI PROLJEV PO PREDSJEDNICI I GENERALIMA

PILSELOV NOVI PROLJEV PO PREDSJEDNICI I GENERALIMA

18. studenoga, 2017.

 

 

I što je sad to? „Znanstvena studija“, pamflet, govno od teksta? Prije svega uvreda i kleveta koja nije upućena samo i isključivo časnim i poštenim hrvatskim generalima, već svim hrvatskim braniteljima! Nazvati ih „fašistima“ to može samo prolupali i nepismeni „bađa“, koji se prema svemu sudeći i vratio iz Argentine u Hrvatsku po nečijem zadatku, odnosno za koga je tamo radio, za te iste radi i sada

Napisao: Mladen Pavković

Drago Pilsel je najveća sramota hrvatskog novinarstva. Riječ je „neovisnom“, nekulturnom, bezobraznom i podlom „pismo – klepcu“. Kao prvo, on je „neovisan“ baš koliko i Milorad Pupovac. Obilno ga plaćaju hrvatski porezni obveznici, a njegov portal među ostalim financiraju i Ministarstvo kulture RH i Grad Zagreb! Ministarstvo kulture vjerojatno ga financira iz razloga što svakodnevno pljuje po svemu što hrvatski diše. Drugi razlog ne postoji, ili ga se ne vidi. Taj njegov portal zvani Autograf malo se ili uopće ne razlikuje od recimo ogavnog tjednika Novosti, kojeg također financiraju hrvatski porezni obveznici.

Proljev od teksta

Hrvatski branitelji se pitaju: zbog čega nema novaca za domoljubne projekte, knjige, portale, izložbe i slično, a ima za ovakve bljuvotine, kakve teško možete naći i u Srbiji, koju očito voli više nego dijete sisu? Sve što je hrvatsko njemu smeta: Katolička Crkva u Hrvata, stradalnici Domovinskog rata, predsjednica Republike, a ni na hrvatski obrambeni Domovinski rat ne gleda pozitivno. Novinarsko smeće, rekli bi ljudi.

Kameleon kakvog majka samo jednom rađa.

Nekome očito odgovara taj smiješni i žalosni novinski patuljak.

Već se duže vrijeme po uzoru na Trumpa ili Todorića svakodnevno javlja na svojem Tweeteru. Dovoljno je pročitati rečenicu-dvije, pa da odmah vidite s kime imate posla.

Dan prije okupacije Vukovara i Škabrnje (17.11.2017.) objavio je:

Ante Gotovina nemoj huliti. Ne svjedoči lažno. Tvoj bog se zove Theodor Moron i njemu se samo klanjaj. (U povodu naci-orgije u katedrali)“.

Ovom proljevu od tekstića dodao je i fotografiju hrvatskih generala s predsjednicom Republike prigodom svete mise, posvećene obljetnici povratka generala iz Haaga.

I što je sad to? „Znanstvena studija“, pamflet, govno od teksta? Prije svega uvreda i kleveta koja nije upućena samo i isključivo časnim i poštenim hrvatskim generalima, već svim hrvatskim braniteljima! Nazvati ih „fašistima“ to može samo prolupali i nepismeni „bađa“, koji se prema svemu sudeći i vratio iz Argentine u Hrvatsku po nečijem zadatku, odnosno za koga je tamo radio, za te iste radi i sada.

Bijeda od čovjeka i pera!

Što se sada ne javlja Hrvatsko novinarsko društvo, Documenta i drugi. Šute kao ona stvar!

Zašto mrzimo političare

Mogu li hrvatski političari još niže? Ako je suditi po Ivanu Vrdoljaku, članu minorne političke stranke HNS-a, onda je odgovor „da“. Prije četiri mjeseca podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika stranke, ali i u Hrvatskom saboru, gdje je bio zastupnik. Još se uvijek sjećamo njegovih pljuvanja i bljuvanja po HDZ-u, odnosno predsjedniku hrvatske Vlade, ali i drugima. U saborskim klupama lupetao je jedno, a nakon toga se, kao miš, u noći, sastajao s istima, i davao im bezrezervnu podršku. I onda se čudom čudimo, zašto se Hrvatima gadi politika i sve oko nje. Sad je taj čovjek ponovno izabran, kao jedini kandidat za predsjednika HNS-a, jer očito većeg i boljeg manipulatora i muljatora nemaju. Njemu, kao na žalost i većini političara, nije cilj istina, već moć, novac i izbori. Bilo bi pravo čudo da na sljedećim izborima osobno dobije nešto više glasova nego ima članova obitelji, toliko se kao političar i politikant ogadio hrvatskom narodu. Inače, pogledajte na što nam liči Hrvatski sabor. Fotelje su uglavnom prazne, jedino se na sat-dva okupljaju kad treba glasovati. Rasprave su (svaka čast iznimkama) užas i katastrofa. Kultura dijaloga je na nižem stupnju nego u osnovnoj školi. Viču jedan na drugoga, dobacuju, telefoniraju, čitaju novine ili se pak svaki čas (kao „purani“, puni sebe) šeću gore-dolje. Nu, i za takav posao iznimno su dobro plaćeni. Oni bi trebali predstavljati „narod“, a to ne čine. Dobri su kao kruh jedino pred izbore. Čim zasjednu u fotelje (svaka čast iznimkama) više ih ne možeš prepoznati, većina se na žalost brzinom munje pretvara u bahate, prepotentne i neosjetljive ljude. Misle samo na sebe i svoje najbliže. Puni su ih nadzorni i ini odbori, odnosno gdje su novci tamo su i oni. Da je ratno vrijeme i da nas oni vode, sve bi otišlo u vražju mater! Međutim, svakih četiri godine čekamo da se nešto na izborima promjeni. Vraga. Jedni odu, a još gori dođu.

Stoga nije ni čudno da „svi mrze političare“, jer nam najveći broj njih, poput ovog jadnog i žalosnog Vrdoljaka, neprestano daje razlog da politička funkcija nije ništa drugo nego najprljaviji i najkoristoljubiviji posao (svaka čast iznimkama). T

6 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Adrijan
    #1 Adrijan 29 studenoga, 2017, 18:12

    Kopile argentinsko srbijanskoga prezimena. Drago, karlo, jovan etc. je isprdak novinarski s autografom. Rođaci negdašnjega prijatelja Tomislava Frkovića, priželjkuju susret s gadom, dali su besu, naći će srolju. Yosipovic mu ne može pomoći.

    Odgovorite na ovaj komentar
  2. antiantifa
    #2 antiantifa 28 studenoga, 2017, 10:49

    ŠOROŠOVO GUČE NIKAD VIŠE U PLUSU NA BANCI ZARAĐUJE SVOJ” KRVAVO STEČEN NOVAC”PLJUJUĆI PO SVEMU PROTIV ČEGA SE BORI NJEGOV “gazda”.

    Odgovorite na ovaj komentar
  3. Anonimno
    #3 Anonimno 19 studenoga, 2017, 08:16

    ..crvenoguzi majmuni nisu odgovarali za zločine nad Hrvatima pa sada osokoljeni vrše veliku nuždu gdje
    god stignu po onome što je svakom normalnom čovijeku
    sveto i usput provociraju……..

    Odgovorite na ovaj komentar
  4. Anonimno
    #4 Anonimno 18 studenoga, 2017, 17:10

    zašto pljuju….jer gledaju samo sebe, a boli ih ona stvar za NAROD, koji je bitan kad treba dati glas.
    Ne znam za koga navija ovaj Pavković, koji piše kak vetar pune i tko mu se više svidi….Imaju ljudi pravo kad pljuju na političare…Šta su napravili u svom mandatu…Da im mladi odlaze i mlate praznu slamu, samo da je NJIIMA dobro….Svaka čast Dragi pilselu…samo tako napred…

    Odgovorite na ovaj komentar
  5. Zabrinut
    #5 Zabrinut 18 studenoga, 2017, 16:00

    STO RADI Hrvatska Vlada????????????????????????????????????

    Odgovorite na ovaj komentar
  6. ivan
    #6 ivan 18 studenoga, 2017, 10:45

    Nema komentara???

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code