KOJI JE PRAVI MESIĆ?

KOJI JE PRAVI MESIĆ?

2. veljače, 2017.

 

 

Onaj koji se neprestano vrzmao Tuđmanu iza leđa, ili pak onaj koji je sve što je pojeo s „obrađenim“ Hrvatima na kraju – „pokakao“? Ovaj kontraverzni čovjek poznat i po poznatoj „svemirskoj“ bradici u pismu tvrdi da se njegovo ime koristi da se ruši Ustav i sustav ove zemlje!?

Napisao: Mladen Pavković

Bivši, žalosni, predsjednik Republike Stjepan Mesić, (u dva mandata!), pismom se obratio Savezu antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske (SABA RH) i zatražio da ga smjene s mjesta nekakvog počasnog predsjednika te organizacija jer su objavljene snimke njegovih govora iz 1992., a u kojima on veliča ustaše i ustaštvo. Mesić iliti politički kameleon danas iskreno kaže da su to njegove neprihvatljive izjave te da je to bilo prije četvrt stoljeća. Priznaje da je tako govorio gotovo tri godine i da je sve što je tada rekao zapravo bila politika HDZ-a, a što je- to je danas više nego očito – (kaže ON) i ostala politika te stranke. No, u razdoblju posljednjih 20 godina, veli, zastupao je dijametralno oprečna stanovišta.

Vrzmao se Tuđmanu iza leđa

E, sad ti presudi. Koji je pravi Mesić? Onaj koji se neprestano vrzmao Tuđmanu iza leđa, ili pak onaj koji je sve što je pojeo s „obrađenim“ Hrvatima na kraju – „pokakao“?

Ovaj kontraverzni čovjek poznat i po poznatoj „svemirskoj“ bradici u pismu tvrdi da se njegovo ime koristi da se ruši Ustav i sustav ove zemlje!?

Ako tko ruši Ustav i sustav, onda nema dvojbe – to je taj!

Zatim laže kad kaže da se bori protiv galopirajuće fašizacije Hrvatske.

Dakle, on opet vidi bijele miševe, odnosno fašiste u Hrvatskoj. A fašisti su za njegovu malenkost upravo oni kojima je 1990. i 1991. držao „predavanja“ o Paveliću i sličnima.

Ne, ne možeš ga uhvatiti ni za glavu ni za rep.

Svoj pamflet završava riječima: Smrt fašizmu-sloboda narodu!

Bravo Mesiću! I to su te učili u HDZ-u?

Taj partizansko-komunistički pozdrav nema danas nikakve veza sa stvarnošću. I izaziva samo podjele, što ovaj i te kako dobro zna.

Obrukao Hrvatsku i Hrvate

Stoga, i članovi SABA trebaju i moraju postupiti s tim politikantom kao što je to on svojedobno učinio s 12 Junaka hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, koji su mu kao generali HV-a napisali otvoreno, iskreno i jasno pismo. Kad je pročitao što su mu napisali, bez milosti, bacio ih je na – ulicu. Zatim mu pod hitno treba oduzeti čin hrvatskog generala i na kaput staviti čin koji on očito više voli – generala JNA! Tim više što hrvatski generali nisu i neće nikada pozdravljati kao on. Trebao bi ga se javno odreći i Hrvatski generalski zbor, jer im šteti ugledu.

No, da više ne sramoti sebe ni Hrvate, možda bi mu ipak bilo najbolje da se pokrije vrećom za smeće te da ostane kod kuće i da svoje najdraže zabavlja svojim ofucanim vicevima.

Hrvatsku i Hrvate dovoljno je obrukao. T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ustaša
  #1 Ustaša 12 veljače, 2017, 06:01

  Mesić je govorio istinu o Jasenovcu 1992. Koji mu je sada bio kurac da to niječe

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Baraba
  #2 Baraba 3 veljače, 2017, 05:18

  Oj Mesiću i ti si baraba ode naša pečenica džaba!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 3 veljače, 2017, 05:17

  U zemlji Hrvata nažalost ima puno raznih Mesića i Pusića, titića, kurčića i palčića.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ante
  #4 Ante 3 veljače, 2017, 05:15

  U zemlju Hrvata ima puno raznih Meisića, Pusića…sinovi su to, unuci i praunuci drugova, Titovih kilera, koji su ubijali zarobljene ustaše i dombrane i njihovim mrtvi i polumrtvim tijelima punili slovenske jame i tenkovske rovove.Sloveni je zemlja puna hrvatskih grobova, hrvatske smrti. Kad se stvarala ova država Hrvatska 1989. god9ine i naredne dvije godine, na čelu te države bio je partizanskki general Tuđman, do njega drugi čovjek bio je major ozne i pukovnik udbe Manolić i treći Mesić, sin partizanskog kilera,kojeg su zvali tavarišć, pa kad j eumro, kažu, neki su mu ljudi iskopali tijelo iz groba i objesikli o granu drveta u Orahovici. Ako je to istina,onda je sve jasno do nejasnoće i upitno do neodgovora.Kako je lijepoi tužno biti Hrvat! Igrom sudbine biti zlotvorima brat, rodijak, prijatelj i neprijatgelj…

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. klarens
  #5 klarens 3 veljače, 2017, 03:50

  Svi, ama svi lopovi na veliko
  ======================
  Lazhni branitelji i penzioneri
  ======================
  U ova usrana vremena
  ======================
  Sve su to VELEIZDAJICE

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. samo split
  #6 samo split 2 veljače, 2017, 21:09

  burduš ostaje burduš i slažem se antife zabranit pod hitno.za dom spremni.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. hnd
  #7 hnd 2 veljače, 2017, 13:35

  Čudi me da nam se Frano ne javlja!!??

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. partizan sa dinare
  #8 partizan sa dinare 2 veljače, 2017, 13:35

  antifašizam u hrvatskoj treba zabranit

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. mate
  #9 mate 2 veljače, 2017, 13:32

  da smo pravna država svaki izdajnik bi ladija j.j.u pržunu..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code