HASANBEGOVIĆ PROTIV FINANCIRANJA GOLFA OD STRANE POREZNIH OBVEZNIKA

HASANBEGOVIĆ PROTIV FINANCIRANJA GOLFA OD STRANE POREZNIH OBVEZNIKA

20. rujna, 2017.

 

Na sjednici Odbora za javna priznanja zagrebačke Gradske skupštine razmatralo se pokroviteljstvo nad brojnim manifestacijama, a jedna je posebno zapela za oko Zlatku Hasanbegoviću – GOLF TURNIR ‘Zagorje vu srcu’ !

Naime, kada je na dnevni red došla točka o sponzorstvu  turnira Hasanbegović je uvodno pitao ‘Tko se bavi golfom?’, a  HDZ-ov predsjedavajućI  Odbora Andrija Mikulića je odgovorio Golferi’

Politički tajnik stranke ‘Neovisni za Hrvatsku’ rekao je , među ostalim, kako 10 000 kuna svaki sudionik golf turnira iz džepa može izvaditi bez problema i  kako mu se nerazumnim čini potez da porezni obveznici Grada Zagreba plaćaju bilo koji iznos za golf turnir jer je, kaže, riječ o dokoličarskom športu za one koji imaju višak novca i višak slobodnog vremena.

VIDEO: 

https://www.facebook.com/z1televizija/videos/868121610014171/

T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Robert David
    #1 Robert David 22 rujna, 2017, 12:27

    Zdravo,
    Jeste li razmatrali opcije za financiranje nove kupnje kuće, izgradnje, kredita za nekretnine, refinanciranja, konsolidacije duga, osobnih ili poslovnih ciljeva? Dobrodošli u budućnost! Financiranje lako s nama. Kontaktirajte nas dok nudimo našu financijsku uslugu uz nisku i povoljnu kamatnu stopu od 2% za zajmove s dugim i kratkim rokom. Zainteresirani kandidati trebaju nas kontaktirati za daljnje postupke stjecanja zajma putem ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code