PRIJEM ZA POBJEDNIKE ZAGREBAČKOG MARATONA

PRIJEM ZA POBJEDNIKE ZAGREBAČKOG MARATONA

14. listopada, 2014.

 

PRIJEM ZA POBJEDNIKE ZAGREBAČKOG MARATONA Custom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u palači Dverce organizatore i pobjednike u nedjelju 12. listopada  održanog 23. Zagrebačkog maratona. 

Hvala svima što ste napravili veličanstven ugođaj u gradu Zagrebu. Posebne čestitke upućujem Oliveri Jeftić i Lizi Nemec na pobjedi i odličnom rezultatu, kao i pobjednicima iz Kenije Lukeu Kibetu i Davidu Kipronu Mettou koji su morali otputovali kući. Zahvaljujem i predstavnicima zagrebačkih atletskih klubova na uloženom trudu. Građanima zahvaljujem na razumijevanju zbog posebne prometne regulacije, rekao je gradonačelnik Bandić, objasnivši da će sljedeće godine staza ići od Trga prema Dugom selu, kako bi se oslobodio zapadni dio grada. Također je zahvalio i Policijskoj upravi zagrebačkoj na izvrsno odrađenom poslu. 

Iduće godine dići ćemo nagrade 50 % za maratonce i polumaratonce koji sruše rekord, najavio je gradonačelnik, a po prvi puta bit će organiziran dječji maraton.
Po desetoro djece predstavnika iz svakog od zagrebačkih vrtića utrkivat će se od Jelačićevog trga do Mesničke i natrag

Zahvalivši gradonačelniku na potpori i još jednoj odličnoj suradnji, predsjednik Zagrebačkog atletskog saveza Marko Jakopović rekao je kako je ove godine maraton po svim kriterijima bio najuspješniji, u tri utrke – maraton, polumaraton, utrka građana, trčalo je rekordnih 14200 sudionika, odnosno 3000 atletičarki i atletičara iz 33 zemlje svijeta. Nećemo stati na ovoj brojci, sljedeće godine ćemo biti još bolji, cilj nam je postati središnji sportski događaj. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code