2. ROVINJ BEACH POLO CUP

2. ROVINJ BEACH POLO CUP

11. veljače, 2017.

 

 

Drugi Rovinj Beach Polo Cup, jedinstveni sportski, turistički i društveni događaj u Hrvatskoj i regiji, održat će se od 18. do 21. svibnja ove godine na rovinjskoj plaži Porton Biondi.

Nakon uspješno realiziranog prvog izdanja turnira, ovogodišnji Rovinj Beach Polo Cup donosi brojne novosti. Prvi put ove godine građani i gosti Rovinja moći će pratiti dnevne utakmice turnira i zabavni program u stankama, s gledališta za javnost koje će biti postavljeno u polo areni. Povećat će se i broj utakmica obzirom da se povećao i broj prijavljenih polo ekipa na čak šest timova s igračima iz različitih dijelova svijeta.

Ovogodišnji polo prati i bogat zabavni program posebice onaj večernji gdje će glavna zvijezda biti bivši pjevač grupe Spandau Ballet – Tony Hadley koji će održati koncert u prostorima EX TDR-a. I ove godine održat će se polo parada od arene do centra grada, a najbolji rovinjski restorani ponudit će poseban meni posvećen upravo ovom događanju.

Predsjednik organizacijskog odbora Beach Polo turnira, Uwe Zimmerman,  istaknuo je da je Rovinj već prepoznat kao luksuzna destinacija, te da posjeduje potrebnu infrastrukturu i kapacitete za organizaciju turnira u kraljevskom sportu.

Rovinj Beach Polo Cup svrstava Rovinj i Hrvatsku uz vrhunska polo odredišta poput Dubaia, New Yorka i Miamija te tako značajno pridonosi prepoznatljivosti Rovinja kao luksuzne i elitne destinacije. Istovremeno događanje utječe na povećanje broja noćenja u periodu pred sezone u smještajnim objektima najviše kategorije, hoteli s četiri i pet zvjezdica, te u Rovinj dovodi velik broj javnosti poznatih osoba iz Hrvatske i inozemstva.

Organiziranjem ovog događaja međunarodnog karaktera, Adris grupa i Maistra je još jednom potvrđuju svoje trajno usmjerenje u razvoj vrhunskog turizma u Rovinju.

IZVOR: www.regionalexpress.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code