RAZVODI SE IVA BALENT?

RAZVODI SE IVA BALENT?

14. kolovoza, 2017.

 

 

Dolazak Ante Ramljaka u Cibonin neboder značio je da su bez posla ostali Ivica Todorić, kao i članovi njegove obitelji koji su sjedili u upravi, sin Ante Todorić i zet Hrvoje Balent.
Otkaz su tada dobili i ostali članovi uprave Agrokora d.d.: Piruška Canjuga, Ivan Crnjac, Mislav Galić i Ivica Sertić. Pomalo atipično za trgovačka društva, u Agrokoru, registriranom kao koncern za upravljanje društvima, i članovi NO bili su zaposlenici tvrtke. Todorićev mlađi sin Ivan kao predsjednik NO-a, Ljerka Puljić kao zamjenica predsjednika, te preostali članovi NO-a – Damir Kuštrak, Tomislav Lučić i Tatjana Rukavina. Ivu Balent je naslijedila Dubravka Jusić

Napisao: Dražen Stjepandić

O ružnim stvarima u životu nikad ne razmišljam. Jednostavno, optimist sam i samo mislim o lijepom, ne dao Bog da dođe do nečeg ružnog u tom trenu bi o tome razmišljala. Sad je sve lijepo, divno i krasno, ja imam brak od 15 godina, troje djece“,  svojedobno je izjavila Iva Balent kada su je pitali što bi poduzela da se razvodi.

U to vrijeme o onome što se posljednjih mjeseci događa u Agrokoru, samo se šuškalo među upućenijima, kao što se sada šuška o Ivinom bračnom krahu s Hrvojem Balentom. Čovjek koji mi je rekao ovu informaciju tvrdi da nije u pitanju uobičajena tmurnija bračna situacija, nego su supružnici Iva i Hrvoje Balent ispunili i predali dokumentaciju potrebnu za razvod.

U sjeni svega se u proteklo vrijeme događalo, daleko od očiju javnosti, Iva i njen suprug Hrvoje su se odlučili napraviti ono što su toliki u Hrvatskoj napravili prije njih. Navodno više ne žive zajedno u Kulmerovom dvorcu iznad Šestina, a još uvijek zakoniti suprug samo obilazi djecu. Iva i Hrvoje Balent su roditelji Tare, Ivana i Ante.

Otkaz u Agrokoru

Iva Todorić godinama je hodala s Hrvojem Balentom, a kruna njihove veze bila je raskošna svadba u tadašnjem Intercontinentalu 2004. godine. Mediji su tada pisali da je po ručno šivanu vjenačnicu išla je u Italiju, a na svadbi im je bilo više od 300 ljudi, među kojima i brojni očevi poslovni prijatelji i partneri. Hrvoje je do nedavno bio visokopozicionirani menadžer u Agrokoru. Iva Balent, jedina kći i najstarije dijete vlasnika i predsjednika uprave Agrokora, u najvećoj je privatnoj obiteljskoj tvrtki u Hrvatskoj bila direktorica marketinga. Dolazak Ante Ramljaka u Cibonin neboder značio je da su bez posla ostali Ivica Todorić, kao i članovi njegove obitelji koji su sjedili u upravi, sin Ante Todorić i zet Hrvoje Balent.
Otkaz su tada dobili i ostali članovi uprave Agrokora d.d.: Piruška Canjuga, Ivan Crnjac, Mislav Galić i Ivica Sertić. Pomalo atipično za trgovačka društva, u Agrokoru, registriranom kao koncern za upravljanje društvima, i članovi NO bili su zaposlenici tvrtke. Todorićev mlađi sin Ivan kao predsjednik NO-a, Ljerka Puljić kao zamjenica predsjednika, te preostali članovi NO-a – Damir Kuštrak, Tomislav Lučić i Tatjana Rukavina. Ivu Balent je naslijedila Dubravka Jusić.

Nije štedjela na satovima i torbama

Posljednjih godina Iva Balent je vodila jet-seterski način života. Isticala je svoje prijateljstvo sa Severinom, Željkom Joksimovićem, njegovom djevojkom tv voditeljicom Jovanom… Rado se odazivala na brojne prezentacije, premijere i otvaranja. Mediji su često pisali da nije štedjela na satovima, torbama i poklonima. Tako je primjerice Severini za rođendan poklonila cipele skuplje od osam tisuća kuna. Nedavno je u javnosti odjeknula njena fotografija s rolexom od preko dvjesto tisuća kuna. Ne da nije pokazala nikakvu empatiju za radnice u Konzumu koje strepe za svoju plaću od tri tisuće kuna ili nas korisnike k-plus proizvoda,  nego je iritirala i brojne vjerovnike iz bogatije klase, od kojih mnogi ako ne naplate svoja potraživanja od Agrokora mogu staviti ključ u bravu. Kažu kako u klanu Todorićevih Iva najteže podnosi novonastalu glembajevsku situaciju u njenoj obitelji. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 14 kolovoza, 2017, 20:25

  Naravno kad je naučila živjeti na visokoj nozi.
  kakva bi to bila pojava u javnost bez cipela na 12 cm visokim petama.
  A tko visoko leti prizemljuje se.
  Todorići sada gdje ste, pamtite li bolje dane,
  u ovoj Lijepoj našoj napravili ste skandale…
  Zeznuli ste veliki i male
  Pa sad Vam kune fale
  Mnogi sad za vama žale
  I na ženske se vaše pale
  No na tome se ne staje
  Za rastave se sad saznaje
  SAMO DA TO NIJE FORMALNO PRAVNO
  ZBOG MOGUĆNOSTO SOCIJALE..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code