24. ZAGREB MARATON

24. ZAGREB MARATON

10. listopada, 2015.

maraton
U nedjelju, 11. listopada, u 9,45 sati, na Trgu bana Jelačića, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin i predsjednik Zagrebačkog atletskog saveza Marko Jakopović pozdravit će sudionike tradicionalnog 24. Zagrebačkog maratona, na kojemu se očekuje oko 15.000 natjecatelja u tri discipline: maraton – 42 km, polumaraton – 21 km i utrka građana – 5 km.
Start za maratonce i polumaratonce je u 10,00 sati, a utrka za građane počinje u 10,10 sati.
“S Trga bana Jelačića, u 10,00 sati startat će natjecatelji iz 38 zemalja svijeta kojima želim sportski uspjeh i sreću, a sve građane pozivam da podrže trkače u ovoj trci zajedništva, radosti i zdravlja.
Prijave na UTRKU GRAĐANA su besplatne i zaprimaju se u subotu od 8,00 do 19,00 sati i u nedjelju do 8,30 sati.
Kao svojevrsna uvertira u 24. Zagrebački maraton, u subotu, 10. listopada na Trgu bana Jelačića po prvi puta će se održati i atraktivna dječja utrka sa startom u 10,00 sati.

Također, drage sugrađanke i sugrađani, upućujem vam iskrene isprike i molim za razumijevanje zbog obustave prometa na dan održavanja ovog velikog sportskog događaja koji je prerastao u prepoznatljivi brend Zagreba, jednu od najvećih sportskih priredbi u zemlji. “, u svom pozivu na ovogodišnji Zagreb Maraton napisao je gradonačelnik Milan Bandić.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code