ČESTITKE IVICI KOSTELIĆU I STRUČNOM STOŽERU

ČESTITKE IVICI KOSTELIĆU I STRUČNOM STOŽERU

14. veljače, 2014.

 

K2 Custom

U povodu osvajanja srebrne medalje na zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je Ivici Kosteliću čestitku:

Čestitam ti na odličnoj vožnji i velikom uspjehu koji si ostvario osvajanjem srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Sočiju –  četvrte medalje na tvojim četvrtim olimpijskim igrama – čime si potvrdio kvalitetu i kontinuitet zbog kojeg si opet tamo gdje ti je i mjesto,  na postolju za najbolje.

 

S uživanjem i uzbuđenjem pratili smo tvoj nastup i s neizmjernom radošću dočekali  konačni rezultat, medalju koja za nas ima zlatni sjaj.

 

U sezoni punoj problema s ozljedama uspio si, kada je najvažnije, pokazati svoje pobjedničko lice, svoj karakter i mentalitet istinskog sportaša.

 

Ponosimo se tobom i želimo ti mnogo sreće u vožnjama koje slijede.

 

 

Također, gradonačelnik Bandić uputio je čestitku i Vedranu Pavleku te cijelom stručnom stožeru:

 

U povodu najnovijeg uspjeha Ivice Kostelića na OI u Sočiju, te na odličnom rezultatu Natka Zrnčića Dima kojega su samo nijanse spriječile da se ne nađe na olimpijskom postolju zajedno s Ivicom, upućujem cijelom vodstvu hrvatske skijaške reprezentacije najiskrenije čestitke i izraze poštovanja.

 

Ovo je prije svega vaš zajednički uspjeh jer samo pravi tim može ovako fizički i psihički pripremiti natjecatelje i ostvariti ovakve zavidne rezultate na najvećem svjetskom natjecanju, posebice nakon brojnih ozljeda i komplikacija kroz koje je prolazio posljednjih mjeseci.

 

Još jednom vam čestitam i želim puno uspjeha sa što manje ozljeda u narednim utrkama i nastavku sezone.T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code