VODEĆE SPLIĆANKE I VUČEDOLSKE GOLUBICE

VODEĆE SPLIĆANKE I VUČEDOLSKE GOLUBICE

5. prosinca, 2012.

Odbojka veteranke Dugo Selo

Nakon prvog dijelu Prvenstva Hrvatske u odbojci za veteranke i veterane održanog 1.prosinca  u Dugom Selu prednost su stekle odbojkašice iz Splita, te odbojkaši iz Osijeka.
Nakon što su prethodnih godina održavali natjecateljske turnire, ove su godine „legalizirali“ svoje natjecanje u sklopu Hrvatske odbojkaške udruge. Ukupni pobjednik natjecanja za sezonu 2012./2013. (nakon dva održana turnira), tako će ponijeti naslov prvaka Hrvatske u odbojci za veteranke ili veterane.

Povele Splićanke i Osjećani na PH u odbojci za veteran

U Prvom dijelu PH za veteranke i veterana nastupilo je ukupno pet ekipa, tri u konkurenciji odbojkašica i dvije u konkurenciji odbojkaša (KOP Umag je bio spriječen). Najviše umijeća na parketu pokazale su veteranke ŽOK Split 1700, koje su zabilježile dvije pobjede. U prvom susretu, koji je ujedno i otvorio natjecanje, savladale su potpuno ravnopravne odbojkašice sastava Vučedolske golubice iz Vukovara rezultatom 3:2 (25:23,25:16,19:25,24:26,15:13).
Rezultat iz prethodne utakmice nije pokolebao Vukovarke koje su u slijedećem susretu savladale ekipu OK 5.set iz Zagreba rezultatom 3:0 (25:14,25:11,25:18). Bez obzira na rezultat, igra je bila vrlo kvalitetna s obje strane mreže, a odlučivale su samo nijanse. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code