DEBOTO FESTIVAL U ŠIBENIKU

DEBOTO FESTIVAL U ŠIBENIKU

1. kolovoza, 2016.

Od 18. – 20. kolovoza u Šibeniku se drugu godinu zaredom održava Deboto festival, namijenjen svim gastro – vinskim entuzijastima, ljubiteljima kvalitetne glazbe i svima onima koji od festivala žele doživljaj za sva osjetila.

Romantična lokacija tvrđave sv. Mihovila, te kokteli sa probranim lokalnim sastojcima rezervirani su za prvi dan festivala (18. kolovoza) kao odlična kulisa i dodatni sadržaj za live nastupe bandova, te DJ setove. Te večeri princ avandgardnog jazza Jimi Tenor i kraljica soula Nicole Willis predstavit će vam svoj Cola & Jimmu klupski projekt. Nakon njih predstavit će se i njemački duo Grandbrothers pomoću koncertnog klavira, predstavit će neviđenu transformaciju klasične u modern glazbu. DJ setove predvodi domaćin i slavljenik festivala, koji će svoj rođendan proslaviti svirajući b2b sa gostom iznenađenja, uz japanskog veterana jazza Shuyu Okino.

Kako je Deboto sve samo ne običan festival, uvijek drugačiji po odabiru hrane, pića i glazbe, tako ove godine donosi pop-up street food & wine evente sa poznatim vinarima, kuharima Ii glazbenicima smještenim na Maloj loži u s dijelu Šibenika 19. kolovoza. Očekujte sve samo ne očekivano, DJ setovi domaćih i stranih imena pomicat će granice između jazza, housea, funka, elektornike, te diska i hip- hopa.

Deboto boat party biti će posljednja stanica ovogodišnjeg hedonističkog putovanja. Od Šibenika do Skradina, preko mora, jezera i rijeke, putovanje ipak moramo začiniti s nečim malo drugačijim, jer to je ono što Deboto zaista jest – drugačiji od drugih. Skradinski rižoto (za one koji ne znaju, sprema se čak 7 sati) dočekat će sve gladne putnike na sada već tradicionalnom Deboto risotto party u Skradinu. Za nju će se pobrinuti DJ Corrado Bucci, mladi talijanski glazbenik i producent.

Deboto Festival Program:

Četvrtak, 18. kolovoza

Welcome party @ Mala Loža

Live & Clubbing @ St Michael’s Fort

Petak, 19. kolovoza

Pop-up music, wine & food event @ Mala Loža

Subota, 20. Kolovoza (Šibenik à Skradin)

Boat party & Deboto Risotto

Festivalska ulaznica: 220kn

Dnevne karte tvrđava Sv. Mihovila: 120kn

Boat party: 120kn.  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code