VIRSKA NOĆ U RIJECI

VIRSKA NOĆ U RIJECI

25. ožujka, 2017.

 

U petak 24. ožujka, u večernjim satima, u Grand Hotelu Bonavia u Rijeci održana  glamurozna Virska noć 2017. Novim turističkim filmom prikazani su destinacijski uspjesi otoka Vira i njegove prirodne ljepote. Program je vodio Dražen Turina Šajeta, a goste i uzvanike zabavljali su Bepo Matešić i David Ricov, klapa Puntamika te zadarska grupa Modus. Vrhunski i nagrađivani virski chefovi  Anđelka Levak, Dario Kapović i Jakov Buškulić pripremili su bogati gastro stol s dalmatinskim i virskim specijalitetima.

Eventu su prisustvovale brojne poznate osobe koje su uživale u delicijama  Mirza i Belma Džomba, Danijela Gračan, Neno Belan, Nikolina Tomljanović, Davor Jurkotić sa suprugom Verom,  Ivana Mišura. Svi oni ljetuju na Jadranu a otkrili su i zašto vole otok Vir.

Nekadašnja Kraljica svijeta, a danas redovita profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji Danijela Gračan također nije bila na otoku Viru, ali zna puno o njemu te ističe kako se Vir pozicionirao kao otok obiteljskog turizma na kojem turisti mogu uživati u nedirnutoj prirodi, a to je ono što se danas traži. Nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura iz Zagreba je stigla s Ivanom Delač i oduševljena je video prezentacijom otoka koja i pokazuje čisto more i lijepu prirodu.

„Na Viru sam nastupao više puta, uvijek je bila vesela atmosfera i lijepo druženje, čak i jednom prilikom kad je padala kiša, ljudi su i dalje plesali“ tim riječima je pjevač Neno Belan opisao svoj doživljaj otoka.

Pjevačica Nikolina Tomljanović ispričala nam je kako je na event stigla upravo zato jer poznaje mnoge Virane s kojima je izmjenjivala svoje doživljaje o otoku. Družila se i s Nenom Belanom koji joj je, kako kaže, ispričao brojne anegdote koje je doživio na svojim koncertima ondje.

Riječki komičar i voditelj Davor Jurkotić koji je stigao sa suprugom Verom i sinčićem bio je nekoliko puta na Viru, a u svom je stilu izjavio kako voli sve što ima kratki naziv, kao što je „Vir“.

Druženje Virana i njihovih gostiju uz vrhunske morske delicije i zvuke dalmatinske pjesme nastavljeno je do dugo u noć. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code