ČOVJEK MASKIRAN SKRIVENIM NAMJERAMA OPONAŠA VIRUSA – pismo dr. Ilije Bajrašića iz Zadra

ČOVJEK MASKIRAN SKRIVENIM NAMJERAMA OPONAŠA VIRUSA – pismo dr. Ilije Bajrašića iz Zadra

2. travnja, 2020.

 

Čovjek se maskira, i vjerom u skladu s odmetničkom ulogom, dok egoistički kao virus stvara pogodne uvjete…, po cijenu propasti i ostalih vrsta Života na Zemlji. Dakle, nezahvalan za darovane zemaljske uvjete, olako postane ohol i bahat …, pa se suprostavlja i samom Stvoritelju. Svojim zakonima i  stalnim lukavim mutiranjem stvara pogodna tla za pandemije …, čime služi kao opomena u Kraljevstvu Božjem, za koje nema alternative. Činjenica je da korov uništi one koji mu dopuste, ako ih opomene ne potiču u ime Života. “ Čovjek“ – virus, se u svome orkestru, oslanja se na svoje plaćene „znanstvenike“, koji samo iz jednog kuta kategorički uvjeravaju …, a nakon …, bez rješenja uvijek završe pogubno.

Čovjeku ustrajavanje nema alternative, što opominjani Hrvati trebaju zapamtiti. Nestankom kralja hrvatske krvi – kraljevskog uređenja – nizale su se tragedije kao opomene …, posebno od 1918. do 1941. godine, od 1945. godine …, nakon izgubljenog rata protiv Srbije i njezinih saveznika Rusije, Bugarske, Engleske.., srpskom okupacijom Hrvati su doslovce doživjeli uništavanje …, krikom do neba.

Ipak opomenute Hrvate nakon Mlečana, Mađara, Turaka,  Srba…, opomene nisu poticale ni otrijeznile. Očito je, jer i danas dozvoljavaju sinovima i unucima bivših i sadašnjih hrvatskih janjičara, slugama hrvatskih okupatora, da se nepozvani nameću kao vladari hrvatskom narodu. Ali sve se broji…, pa tko ne istrajava po opomenama odlazi na smetlište …, jer svoju volju ne usklađuje sa Stvoriteljem, Ocem. Dakle, vjera bez skrivenih namjera spašava …, a maske „vjerom“ u Život priliče nevjernicima. Oholi odmetnici, u „religioznim“ orkestrima, tumačenjem Stvoritelja, Oca – očituju tendenciju luciferstva u kaljuži. Dakle, „ljudi“ virusi su epidemija u međuljdskim odnosima.

Uglavnom i svećenstvo je jedna vrsta kategoričkih „znanstvenika“, koji opisuju i tumače Stvoritelja – Stvoritelju…, što čovjeku nije moguće. Takvo tumačenje „ovcama“ znači nevjerstvo. A cilj im je čista duša, koja vjeruje da je odraz Stvoritelja, pa je i samopouzdana u jedinom mogućem Kraljevstvu. Očigledno je da čovjeka urušavaju želje i potiču na nevjeru, jer vjera i čast su virusima prepreke, pa maskirani „vjerom“ dok ne prevare su mazohisti, a nakon prevare su mazohisti – sadisti – pandemija… Lažni proroci, svojim dirigiranjem u orkestrima raznoboštva, su protivnici praktičnih vjernika u Oca -Stvoritelja. Prirodna sloboda čovjeka – iritira razne bogove u razigranom carstvu Stvoritelja, Oca …, koji koristeći karantene, uvjetuju prirodnu slobodu … Čovjek ih je utoliko poimao i poima u folkloru kao simbole na nivou gole egzistencije – koja se pretpostavlja, dok se u Oca, Stvoritelja uvijek vjerovalo. Problemi nastaju kada se cirkusant, neradnik u Kraljevstvu Stvoritelja odmeće kao egoist, što je protivno načelima Života.

Virus bakljonoša, slaveći nered i nerad, uvjerava „ovce“ u kaljužu i beznađe. Samo su odmetnici kroz povijest stvarali kaljuže – plodno tlo za epidemije… Ispunjenim dovoljnim razlogom i danas, kao i epidemije za vrijeme postojanja  Sodome …, i epidemije kod drugih naroda…, po kojima su propadali kada su ih pojedinci maskirani „vjerom“ prevarili. Prevareni narodi koji su pripremali pogodno tlo virusima …, po istim virusima narod je označavan „ovcama i masama“ … što je opomena. I pored Oca – narod ne djeluje odlučno protiv potencijalnih virusa, što znači da je omađijan i naviknut da stvara virusima kaljuže …, pa je odgovoran u ime Života.

Narod, toliko puta opominjan, i danas tolerira viruse vladare …, „znanstvenike“  i lažne proroke u orkestrima …, sofiste preko maski  religija i „znanosti“. Premisama koje upućuju očiglednom zaključku, kako i zašto je za viruse stvorena pogodna kaljuža.

Odmetnici su plahi dok pripremaju sebi plodno tlo … Kada stvore plodno tlo pomoću naroda, cilj im je časnom čovjeku porušiti samopouzdanje, i to silom kao pravdom …, nakon urušene časti i dostojanstva narod nazivaju „ovcama“, koji se po tom nazivu počne odazivati. Sve postignu ispirući mozgove psihologijom za „ovce – mase“ …, preko sredstava za javno priopćavanje.

Virusima je zadaća da demagoškim metodama navikavaju praktične – moralne vjernike…, postavljanjem na koljena, i navikavanjem na praštanje i neopiranje zlu… A nikada ne upućuju na uspravno, samopouzdano, časno, odlučno ponašanje,  što je razlog da Hrvati trebaju reformirati svoje ponašanje u skladu sa Životom.

Atributi „ljudi“ – virusa ne trebaju vjernicima u Oca, Stvoritelja. Jer svojim atributima u Hrvatskoj i na Zemlji, ozakonjeno ubijaju svoju djecu…, a što je krajnje dekadentno – tragično …, u horu ih podržavaju razne udruge – plaćenih uličarki novcem Hrvata dok orgijaju i slave…, ali nakon oganj čisti viruse u ime Života.

Virusi su u Hrvatskoj od 1991. godine, pod svojom bakljom „pretvorbama“ razorili hrvatske tvornice, poljoprivredu i ostale grane privređivanja – o kojima ovisi opstanak hrvatskog naroda. „Ljudi“ virusi kao epidemija urušavaju opće dobro. Epidemije kao opomena u Hrvatskoj posljedice su djelovanja „virusa“ …, Hrvati moraju krivce prokazati i staviti na stupove srama …, da se ubuduće ne usude kao virusi sebi stvarati pogodno tlo u Hrvatskoj, po cijenu stradanja Hrvata… Njihove matrice i žarišta nereda moraju se razoriti.                           

Zadar, 1. travnja, 2020. godine

dr. sc. Ilija Barjašić T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 23:07

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code