DRŽAIĆ BI JOŠ 60 000 KUNA

DRŽAIĆ BI JOŠ 60 000 KUNA

3. siječnja, 2013.

     Još se nije „osušila tinta“ na zadnjoj tužbi kojom Uriho od mene traži do 60 000 kuna, a već mi stiže nova tužba sa podneskom. Tuži me ravnatelj Držaić i uz podnesak traži   60 tisuća kuna! Pa gdje je tome kraj? Gdje ti je socijalna osjetljivost Držaiću? Jedini radim u obitelji, imam malo dijete koje školujem a ti bi te silne novce od mene. Kako je moguće da jedan ravnatelj plemenite ustanove za rehabilitaciju sudski progoni hrvatskog branitelja i zviždača, kako je moguć sudski progon novinara i portala? Da nije bilo hrvatskih branitelja ne bi bilo ni Hrvatske, a ni Uriha na čijem si čelu već više od deset godina i u kojem uživaš odličnu plaću!

     Često ističeš  povredu časti, ugleda i dostojanstva. Uriho je, pod tvojim vodstvom, tužio novinare, portale, a sad i mene. No, prisjetimo se i  Mirka Heraka iz gradskog kontrolnog ureda koji je našao nepravilnosti u Urihu i o tome obavijestio policiju. Pa nećeš valjda i njega tužiti?

      Već mjesecima policija u Urihu provodi kriminalističko istraživanje temeljem kaznenih prijava. Eto, i to ruši ugled, dostojanstvo, čast firme. Ajde budi frajer pa tuži onda policiju i Dorh i traži od njih 60 000 kuna zbog pretrpljenih duševnih boli. Lako ti je tužiti mene, običnog referentića kome si dao otkaz i koji nema para !

     Ali, mislim da znam u čemu je kvaka!

     Nedavno su u najčitanijim dnevnim novinama izašli vrlo neugodni članci o korumpiranim djelatnicima policije koji su ometali najvažnije istrage u Hrvatskoj. Spominje se afera HAC, izmjene urbanističkog plana grada Zagreba,  ali i afera Uriho. Ups!

      A sjećam se kako si tvrdio da afera Uriho ne postoji. A itekako postoji. Pričekajmo rezultate istrage.

     I na kraju, sjajna vijest za sve štovatelje slobodnog i intrigantnog novinarstva. Poznato je da je Uriho na čelu s Držaićem tužio novinara Ivana Pandžića za klevetu. Pandžić je napisao članak „Iskoristili invalide za prelijevanje novca u privatne džepove“. Nakon provedenog postupka sud je donio presudu da  NEMA KLEVETE !   

Svim čitateljima i djelatnicima portala TJEDNO želim sretan Božić i Novu Godinu!

 Vlatko Klarić, hrvatski branitelj i zviždač

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. mario zubović
    #1 mario zubović 20 siječnja, 2013, 13:30

    Imajući u vidu kvalitete i odhovornosti hrvatskih branitelja prema građanima ove države,koji su dali nesebićni doprinos u obrani i uspostave hrvatske države boreći se protiv okupatora sa istoka,danas nas ti isti branitelji žele osloboditi korupcijskog i kriminalnog okupatora u vlastitoj zemlji koji nas već godinama terorizira,pljačka i uništava,a za to se nisu borili!Bravo Vlatko!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code