DRŽAIĆ BI JOŠ 60 000 KUNA

DRŽAIĆ BI JOŠ 60 000 KUNA

3. siječnja, 2013.
Print Friendly, PDF & Email

     Još se nije „osušila tinta“ na zadnjoj tužbi kojom Uriho od mene traži do 60 000 kuna, a već mi stiže nova tužba sa podneskom. Tuži me ravnatelj Držaić i uz podnesak traži   60 tisuća kuna! Pa gdje je tome kraj? Gdje ti je socijalna osjetljivost Držaiću? Jedini radim u obitelji, imam malo dijete koje školujem a ti bi te silne novce od mene. Kako je moguće da jedan ravnatelj plemenite ustanove za rehabilitaciju sudski progoni hrvatskog branitelja i zviždača, kako je moguć sudski progon novinara i portala? Da nije bilo hrvatskih branitelja ne bi bilo ni Hrvatske, a ni Uriha na čijem si čelu već više od deset godina i u kojem uživaš odličnu plaću!

     Često ističeš  povredu časti, ugleda i dostojanstva. Uriho je, pod tvojim vodstvom, tužio novinare, portale, a sad i mene. No, prisjetimo se i  Mirka Heraka iz gradskog kontrolnog ureda koji je našao nepravilnosti u Urihu i o tome obavijestio policiju. Pa nećeš valjda i njega tužiti?

      Već mjesecima policija u Urihu provodi kriminalističko istraživanje temeljem kaznenih prijava. Eto, i to ruši ugled, dostojanstvo, čast firme. Ajde budi frajer pa tuži onda policiju i Dorh i traži od njih 60 000 kuna zbog pretrpljenih duševnih boli. Lako ti je tužiti mene, običnog referentića kome si dao otkaz i koji nema para !

     Ali, mislim da znam u čemu je kvaka!

     Nedavno su u najčitanijim dnevnim novinama izašli vrlo neugodni članci o korumpiranim djelatnicima policije koji su ometali najvažnije istrage u Hrvatskoj. Spominje se afera HAC, izmjene urbanističkog plana grada Zagreba,  ali i afera Uriho. Ups!

      A sjećam se kako si tvrdio da afera Uriho ne postoji. A itekako postoji. Pričekajmo rezultate istrage.

     I na kraju, sjajna vijest za sve štovatelje slobodnog i intrigantnog novinarstva. Poznato je da je Uriho na čelu s Držaićem tužio novinara Ivana Pandžića za klevetu. Pandžić je napisao članak „Iskoristili invalide za prelijevanje novca u privatne džepove“. Nakon provedenog postupka sud je donio presudu da  NEMA KLEVETE !   

Svim čitateljima i djelatnicima portala TJEDNO želim sretan Božić i Novu Godinu!

 Vlatko Klarić, hrvatski branitelj i zviždač

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. mario zubović
    #1 mario zubović 20 siječnja, 2013, 13:30

    Imajući u vidu kvalitete i odhovornosti hrvatskih branitelja prema građanima ove države,koji su dali nesebićni doprinos u obrani i uspostave hrvatske države boreći se protiv okupatora sa istoka,danas nas ti isti branitelji žele osloboditi korupcijskog i kriminalnog okupatora u vlastitoj zemlji koji nas već godinama terorizira,pljačka i uništava,a za to se nisu borili!Bravo Vlatko!

    Odgovorite na ovaj komentar

<