ZRINJEVAC POBJEDNIK TURNIRA U BOĆANJU

ZRINJEVAC POBJEDNIK TURNIRA U BOĆANJU

13. siječnja, 2013.

154325

Prijateljski turnir u boćanju održan je  u Boćarskom domu u Zagrebu 12. siječnja. Turnir je organizirao Boćarski klub Mizerola iz Zagreba. Nastupilo je 13 ekipa iz Hrvatske: Zrinjevac  iz Zagreba, Mitnica iz Vukovara, Olimpija iz Osjeka, Tesk iz Feričanaca, Trsteno iz Njivica na Krku, Stankovci iz Stankovaca, Kostrena iz Kostrene, Podhum kod Rijeke, Otkos 10 iz Grubišina polja, Sesvete i naravno organizator Mizerola.

U finalu našla se Mizerola i Zrinjevac. Pobijedio je Zrinjevac, a za treće mjesto borili su se Mitnica i Pothum. Pobjedila je Mitnica. Igrala se tradicionala igra trojki.

Na kraju turnira stigao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, pokušao uvaljat, ali nekako nije baš išlo najbolje. Predsjednik boćarskog kluba Mizerola Ivan Gusić zvani Gare u ime kluba poklonio je gradonačelniku Bandiću sliku bističke Gospe.

Boćari su ugostili Bandića počastivši ga grahom s kobasicama i odojkom. Da druženje bude što bolje i ugodnije zaslužan je i Ante Ledić, predsjednik boćarskog kluba Zrinjevac, koji je darovao boćarima 100 litara prvoklasnog bijelog vina.

Ante Matić T

7 komentara

Uskoči u raspravu
  1. jale
    #1 jale 14 siječnja, 2013, 16:22

    najjači turnir u drzavi,Mizorola zivi vječno

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code