CROATIJA FRANKFURT NAJBOLJA HRVATSKA MOMČAD U SREDNJOJ NJEMAČKOJ

CROATIJA FRANKFURT NAJBOLJA HRVATSKA MOMČAD U SREDNJOJ NJEMAČKOJ

7. veljače, 2014.

cache 2438353267 Custom

Momčad Croatije Frankfurt pobjednik je dvoranskog turnir Udruge hrvatskih nogometnih klubova Srednje Njemačke, koji se igrao u subotu 1. veljače  u Frankfurtu. U finalnoj utakmici Croatia je sa 7:0 “pregazila” momčad Croatije iz Ludwigshafena. U utakmici za treća mjesto momčad Posavine Frankfurt je na penale bila bolja od momčadi Hajduka iz Wiesbadena, nakon što je u regularnom vremenu utakmica završena rezultatom 1:1.

Pehar za fairplay otišao je u ruke Croatie Mannheim. Najbolji strijelac turnira bio je Marko Rimac iz Croatije Frankfurt dok je za najboljeg vratara proglašen Matej Marković iz momčadi Posavina Frankfurt. Momčadi su bile podjeljene u dvije skupine. U skupini A su igrali FC Croatia Frankfurt, FC Croatia Ludwigshafen, SG Croatia Mannheim i FC Croatia Ludwigshafen.

U skupini B igrali FC Posavina Ffrankfurtm, SV Hajduk Wiesbaden, HNK Croatia Mainz i SV Croatia Greisheim. Budući momčad Croatie Mainz nije stigla na turnir, za što nema opravdanja, u B skupini nastupile su samo tri momčadi.

Igrači Croatia Frankfurt pokazali su i najbolji nogomet na turniru. Osim finalne utakmice, momčad Croatie Ludwigshafen također je odigrala jako dobro i jedini su koji su protiv imenjaka iz Frankfurta u predrundi uspjeli ostati neporaženi. Ulaskom  među četiri najbolje momčadi,  Posavina i Hajduk također mogu biti zadovoljni nastupom na turniru koji je ipak pokazao razlike u kvaliteti  prve dvije momčadi turnira u odnosu na momčadi koje su zapele u prvoj rundi natjecanja.

Osvajanjem prvog mjesta na Zimskom turniru udruge, FC Croatia Frankfurt je kao prvak stekla pravo igranja na popularnom TOP-u 12 kojeg organizira Zajednica hrvatskih nogometnih klubova Njemačke.

IZVOR:www.fenix.de T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code