BOB SAPP U ZAGREBU

BOB SAPP U ZAGREBU

19. siječnja, 2017.

 

 DSC_4286

Bob Sapp, sportska, glumačka i zabavljačka zvijezda zvana Zvijer stigao je u Zagreb. Poznat kao odlično društvo, Zagrepčanima priprema nezaboravnu zabavu u klubu H2O u subotu, 21. siječnja. Iako zauzet brojnim obavezama i pripremama za subotnji show, sjajni Bob pronašao je vremena te posjetio klub H2O kako bi se iz prve ruke uvjerio je li sve spremno za zabavu u kojoj je domaćin Zagrepčanima i njihovim gostima. Najpopularniji zagrebački klub H2O bit će ispunjen obožavateljima ovog američkog borca koji će u Zagrebu prisustvovati spektaklu Munja Fighting Championship – MFC“ u Kutiji šibica.

Najbolji party na kojem sam ikad bio, bio je sushi party. Svi smo jeli sušhi i plesali goli. Vjerujem kako će party u klubu H2O u subotu također biti nezaboravan!!” – izjavio je po dolasku u Zagreb Bob Sapp i dodao: “Ljudi u Hrvatskoj su predivni, posebno sam uživao u laganoj vožnji Zagrebom. Hrvati znaju što rade, pogotovo kad je riječ o hrani. Danas sam me oduševio jelovnik s četiri kilograma mesa, bilo je steakova, piletine i puno ukusnog sira. Naručio sam gazirani koktel sa svim vrstama sokova, to jednostavno obožavam!”

Bob Sapp pojava je koja se pamti. Visok 196 cm i težak 150 kg, ova planina mišića godinama sije strah i trepet u borilačkim ringovima SAD-a, Japana i Europe. Bob nije samo borac, on je i glumac koji je nastupio u desetak filmova, dok u Japanu ima status mega-zvijezde i često glumi u tamošnjim emisijama i reklamama. Unatoč opasnoj vanjštini, Bob je poznat i kao karizmatičan zabavljač koji uvijek oduševljava fanove, a plesno umijeće pokazao je i prilikom posjeta klubu H20 u kojem je provjerio kako je sve spremno za vrhunski tulum.

Klub H2O već godinama je poznat kao idealno mjesto za najluđi izlazak. Smješten u centru grada ovaj luksuzno uređeni klub mamac je za sve ljubitelje dobrog provoda, a vrhunska produkcija svijetla i zvuka pretvaraju svaki izlazak u noć za pamćenje. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code