VATERPOLIST MIHO BOŠKOVIĆ SE POTUKAO S BRATOM ODVJETNIKOM

VATERPOLIST MIHO BOŠKOVIĆ SE POTUKAO S BRATOM ODVJETNIKOM

30. kolovoza, 2013.

1254490416miho boskovic 010809
U četvrtak navečer 29. kolovoza  u Konavlima došlo do tučnjave između 30-godišnjaka i 33-godišnjaka, potvrdili su  iz PU Dubrovačko-neretvanske. Iiz izvora bliskim dubrovačkom sudu, neslužbeno doznalo se da je došlo do fizičkog obračuna između zlatnog vaterpolista Miha Boškovića i njegovog brata, odvjetnika Vlaha Boškovića.
Zamjenica glasnogovornice PU Dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup potvrdila  je da je protiv 30-godišnjaka i 33-godišnjaka jutros podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja u vidu nasilja u obitelji te narušavanja javnoga reda i mira zbog tučnjave koja se dogodila u Konavlima. Također, rekla je da su privedene osobe i prije imale međusobnih nesuglasica.

Prema izjavama očevidaca (podaci poznati redakciji), na dubrovačkom sudu viđen Miho Bošković, neozlijeđen, dok je nešto kasnije na ispitivanje došao Vlaho Bošković, s vidljivim ozljedama i flasterima na licu.
 Miho Bošković tučnjavu nije htio potvrditi, a ni demantirati. Upitan je li istina da je sinoć došlo do fizičkog obračuna između njega i brata, odgovorio  je: “Za PortalOko nemam komentara!”
IZVOR: www.portaloko.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code