IVANIŠEVIĆ OSTAO UZ ĐOKOVIĆA

IVANIŠEVIĆ OSTAO UZ ĐOKOVIĆA

2. ožujka, 2022.

 

Peugeot i Vajda prekinuli  suradnju, a Goran Ivanišević ostaje jedan od važnih ljudi u timu Novaka Đokovića.

Nakon čak 15 godina uspješne suradnje, jučer je stigla iznenađujuća vijest o razlazu između Novaka Đokovića i Marijana Vajde. Vijest je stigla ubrzo nakon što je Đoković ostao i bez jednog od glavnih sponzora, a iznenadila je i dobro upućene medije u Srbiji.

Razlaz sa slovačkim trenerom, najvažnijim čovjekom njegove čudesne karijere, objasnio je Đoković putem svoj službene stranice.

”Novak i Marjan su se složili da završe suradnju još prošle godine, nakon turnira u Torinu. Marjan je, kao trener, imao jednu od ključnih uloga u Novakovom timu i dao je veliki doprinos tome da Đoković osvoji 20 Grand Slam titula i ostvari rekord od čak 361 provedeni tjedan na prvom mjestu ATP liste.

Francuski Peugeot, jedan od glavnih sponzora srpskog tenisača Novaka Đokovića, odlučio je raskinuti dugogodišnju suradnju koju je imao s njim.

Tijekom siječnja, dok je trajao cijeli skandal oko Novaka Đokovića i mogućeg igranja na Australian Openu, Peugeot je javno obznanio kako cijela situacija sa srpskim tenisačem neće utjecati na njihovo partnerstvo.

No, samo nešto više od mjesec dana kasnije ova veza je popucala, a razlog je, navodi dio britanskih medija, Đokovićev stav tijekom pandemije koronavirusa i njegovo mišljenje o cijepljenju. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code