ZLATNI MALONOGOMETAŠI IZ POLJSKE KOD BANDIĆA

ZLATNI MALONOGOMETAŠI IZ POLJSKE KOD BANDIĆA

20. kolovoza, 2015.

milan-bandic-vern-futsal-500
U povodu osvajanje zlatne medalje na ovogodišnjem Europskom sveučilišnom prvenstvu u Poljskoj, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi 18. kolovoza futsal momčad Veleučilišta VERN, dekana Veleučilišta Vlatka Cvrtilu i predsjednika Zagrebačkog sveučilišnog Športskog saveza Mladena Sedara.

Gradonačelnik nam je čestitao na sjajnim rezultatima te nam zaželio jednaki uspjeh i na Europskim sveučilišnim igrama sljedeće godine u Zagrebu i Rijeci, rekao je nakon sastanka dekan Cvrtila. Izrazio je zadovoljstvo što gradonačelnik podupire obnovu sportskih objekata, na radost studenata i svih sportskih udruga na Sveučilištu.

Zahvalivši gradonačelniku na prijemu, predsjednik Saveza Mladen Sedar istaknuo je kako ih posebno veseli  adaptacija najstudentskije sportske dvorane na Martinovki,  koja započinje sljedećeg tjedna.

Pokazali smo da smo najbolji. Iza toga stoje godine rada i upornosti. Nadamo se da ćemo na Sveučilišnim igrama i domaćem terenu postići ovakav uspjeh, rekao je kapetan momčadi Davor Kanjuh.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code