ŽIVI ZID PROTIV PRIVATIZACIJE VODA

ŽIVI ZID PROTIV PRIVATIZACIJE VODA

21. veljače, 2016.

Zivi zid_foto

Dok se posljednjih tjedana javnost zabavlja beskonačnim kadroviranjem vlade Republike Hrvatske, gotovo u tišini pripremljen je nacrt Zakona o koncesijama u kojemu se indirektno uvodi mogućnost privatizacije izvora vode. 
Iskustva pokazuju da čim privatni sektor postane koncesionar vode, odmah rastu cijene i pada kvaliteta usluga. Jedini koji ostvaruju profit od privatizacije su korporacije. Kako navode iz stranke, Živi zid se zalaže da voda uvijek i jedino bude javno dostupno dobro i osnovno ljudsko pravo.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Brankec
    #1 Brankec 23 veljače, 2016, 23:06

    Ništa nije slučajno – premijer bez i jednog osvojenog glasa, redovito dobiva zadatake na nekim sastancima koji, naravno, nisu u našoj državi, i koje mora sprovesti,sve veći režim policije prema narodu u vidu kažnjavanja i banalnih stvari, Porezna ubija malo poduzetništvo kaznama,lijenčine u državnim upravama ne daju potrebne dozvole ljudima koji žele raditi i zapošljavati…. pa nitko nam nije kriv. Imamo što smo željeli…šutimo….treba nam sve uzeti to smo i zaslužili u lijepoj našoj NEOVISNOJ državi u kojoj u našim sudbinama sami odlučujemo – napokon nakon stoljeća sedmog !!!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code