MB 365 RIS: ZAPOČELA SURADNJA KLUBOVA GRADSKIH ZASTUPNIKA

MB 365 RIS: ZAPOČELA SURADNJA KLUBOVA GRADSKIH ZASTUPNIKA

29. lipnja, 2017.

 

 

U cilju pune informiranosti zagrebačke javnosti izvješćujemo vas da su nakon stjecanja preduvjeta započeli razgovori o formiranju skupštinske većine u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, kao i o budućoj suradnji klubova gradskih zastupnika većine.

U nastavku započetih razgovora očekuje se dogovor o projektnim prioritetima od posebne važnosti za poboljšanje kvalitete života svih građana Grada Zagreba u predstojećem mandatnom razdoblju. Isto tako, nakon postizanja dogovora o programima od interesa za daljnji razvoj našega grada, utvrdit će se i modeli suradnje klubova skupštinske većine kako bi se osigurala stabilnost, koordiniranost i učinkovitost rada svih javnih službi Grada Zagreba.

S obzirom na važnost Gradske skupštine Grada Zagreba kao drugog po važnosti predstavničkog tijela u Republici Hrvatskoj, od iznimne je važnosti ubrzati procese postizanja dogovora kako bi se građanima Grada Zagreba pružale još kvalitetnije i brže javne usluge.

Lista Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, Stranka međugeneracijske solidarnosti, Zelena lista i Narodna stranka – Reformisti

Lista Hrvatske demokratske zajednice

Lista grupe birača nositeljice Brune Esih T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code