ŽELJEZNIČKO-CESTOVNI PRIJELAZ „OSJEČKA“

ŽELJEZNIČKO-CESTOVNI PRIJELAZ „OSJEČKA“

23. travnja, 2015.

moderniziran-ŽCP-u-Našicama

U srijedu 22. travnja od 14.00 do 15.00 sati na željezničko-cestovnome prijelazu „Osječka“ u Zagrebu (prijelaz se nalazi na križanju Osječke ulice i nove Branimirove) održana je akcija HŽ Infrastrukture kojoj će se pridružila predsjednica Uprave HŽ Infrastrukture Renata Suša, predstavnici Gradskog ureda za promet Grada Zagreba, predstavnici četvrti Donja Dubrava i policijski službenici.

Željezničko-cestovni prijelaz „Osječka“ ovih dana pušten je u promet nakon što je dodatno osiguran ugradnjom polubranika i mimoilaznih ograda za pješake, prilagodbom pješačke staze preko prijelaza, proširenjem konstrukcije sintetičkog popođa te ugradnjom  nove svjetlosno-zvučne signalizacije.

Vrijednost tih radova iznosila je otprilike 600 tisuća kuna i dio je investicija u radove na obnovi dionice Borongaj – Dugo Selo, završene prošle jeseni. Provođenjem akcije „Vlak je uvijek brži“ HŽ Infrastruktura nastoji dodatno utjecati na osvještavanje svih sudionika u prometu prilikom prelaženja preko željezničko-cestovnih prijelaza te na obavezno poštivanje prometne signalizacije kako bi se izbjegle tragične posljedice.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code