OBITELJI MARIĆ STAN NA PRIVREMENO KORIŠTENJE

OBITELJI MARIĆ STAN NA PRIVREMENO KORIŠTENJE

5. ožujka, 2013.

maricstan

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je u petak, 1. ožujka, u KB Dubrava, Mirka Marića,  djelatnika Čistoće na kojega je, u obavljanju redovnog posla odvoženja smeća, prošle subote naletio automobil te je ostao bez obje noge.

S obzirom na to da se peteročlana obitelj djelatnika gradske tvrtke s troje malodobne djece u trenutku našla u izuzetno teškim životnim uvjetima, gradonačelnik je gospodinu Mariću i njegovoj supruzi Aniti u bolnici uručio Zaključak o davanju stana na privremeno korištenje, čime će nesretnoj obitelji barem malo olakšati i ovako pretešku situaciju.

Stan u najam obitelji je dodijeljen nakon što je gradonačelnik primio gospođu Marić  koja mu je, uz ostale nedaće prouzročene teškom nesrećom, kao poseban problem izdvojila upravo stambeno pitanje.T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Zenga
    #1 Zenga 6 ožujka, 2013, 07:18

    Kakvo priovremeno rješenje,privremeno korištenje stana, pa će možda čovjek bez nogu jednoga budućega sdana na ulicu. Zašto nije grad Zagreb stan darovao Mariću. Uostalom, zašto mu taj Holding ne dadne stana za stalno. Bandiću, nije to pravo i pošteno rješenje. Jadni čovjek, jadna njegova djeca i žena, podstanari..

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code