ZELENE NINDŽE U BORBI PROTIV BUHA I KRPELJA

ZELENE NINDŽE U BORBI PROTIV BUHA I KRPELJA

9. lipnja, 2015.

zeleni nindza

 

Posljednjih mjesec dana, na svim popularnim destinacijama vlasnika kućnih ljubimaca pojavljuju se neobični posjetitelji.

Zelene nindže koje predstavljaju zaštitni znak sredstva protiv buha i krpelja oduševljavaju Zagrepčane, djecu a kućni ljubimci im rado prilaze, kao da znaju da su ovdje da ih štite. Dio su Frontline promotivne kampanje, jer oslobađaju snagu potpune zaštite. Originalnom idejom potaknulo se Zagrepčane da neovisno o tome čime štitimo svoje kućne ljubimce saznamo više o buhama i krpeljima jer je njihova sezona počela.

Zadnjih desetak dana veterinari liječe veliki broj pasa od bolesti koje prenose krpelji. Krpelje se može “pokupiti” dok bezbrižno šećete s djecom Zrinjevcom, pustite psa da se istrči na Ribnjaku ili ste s obitelji na Bundeku. S toplijim danima i buhe počinju zadavati probleme kućnim ljubimcima, a zbog što lakšeg suživota sa našim psima i mačkama važno je da ih se riješi buha. Cjelogodišnja zaštita svojeg ljubimca, uključujući zimske mjesece bit će najsigurnija zaštita.

Građani koji susretnu zelene nindže u akciji sjetit će se da primjereno i učinkovito zaštite svoje kućne ljubimce. Dosad su viđeni na Bundeku, Jarunu, Utrinama, Savskom nasipu, Tuškancu, Sljemenu, Kegliću, Cvjetnom trgu, a tko zna, sutra možda na vašem omiljenom šetalištu. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. KLARENS
  #1 KLARENS 9 lipnja, 2015, 21:51

  Treba ih frizirat
  +++++++++++++++++++++++
  Pa onda po politicharima

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code