ZEKIN TRG U OSIJEKU

ZEKIN TRG U OSIJEKU

6. travnja, 2015.

U subotu 4. travnja 2015. godine Mladež HDZ-a Osječko-baranjske županije i grada Osijeka održala je 2. godinu za redom, humanitarnu akciju i igraonicu za djecu pod nazivom „Zekin trg“.

„Našim najmlađima ponudili smo nekoliko sati zabave uz oslikavanje pisanica. Zabava se nastavila uz tradicionalno „tucanje“ jaja, traženje čokoladnih pisanica i zečeva u našem gnijezdu kao i popularnom Uskršnjom trkom te još mnogo drugih igara kojima su se djeca zabavljala. Pored igara za mališane Mladež HDZ-a organizirala je i humanitarnu podjelu muffina putem koje su se prikupljala sredstva za one koji nisu u mogućnosti priuštiti si tradicionalni Uskršnji obrok. Paketiće s namirnicama podijelit ćemo potrebitima već danas!“, rekao je Krešimir Radić, predsjednik Mladeži HDZ-a grada Osijeka.

„Uskrs je blagdan solidarnosti i nade, stoga nas ispunjava radost što na ovaj način možemo pomoći našim sugrađanima. „Zekin trg“ mjesto je na kojem su naši animatori onim najmlađima pružili igru i zabavu, a njihovim roditeljima nekoliko sati bezbrižnog odmora. Ujedno pomažemo i onim najstarijima i najpotrebnijima kojima ćemo uz neizostavne tradicionalne uskršnje namirnice unijeti malo blagdanskog duha u njihove domove. Možemo reći kako je akcija uspješno prošla obzirom na prikupljenu pomoć i broj djece koji se igraju. Zasigurno ćemo ovu tradiciju nastaviti i sljedeće godine.“, napominje Domagoj Mikulić predsjednik Mladeži Osječko-baranjske županije.

Zekin trg je posjetio i predsjednik Županijskog odbora Osječko-baranjske županije Ivan Anušić koji je čestitao svim građankama i građanima sretan i blagoslovljen Uskrs.

Predsjednik Predsjednik

Mladeži HDZ-a grada Osijeka

Krešimir Radić

Predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko baranjska županije

Domagoj MikulićT

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code