ZDRAVKO ČOLIĆ NA “EUROVISION ON TOP”

ZDRAVKO ČOLIĆ NA “EUROVISION ON TOP”

29. lipnja, 2017.

 

Jedan od najutjecajnijih eurovizijskih portala ‘Eurovision on Top’, uvrstio je novu pjesmu Zdravka Čolića ‘Mala’, na vrh top liste ‘TOP 20+5’, u konkurenciji izvođača iz cijele Europe.
Portal koji okuplja milijune poklonika najveće europske glazbene manifestacije, Čolićevu je novu pjesmu “Mala”  stavio na listu “TOP 20+5” noviteta.
Iako je na Euroviziji nastupao davne 1973. godine sa skladbom “Gori vatra”, eurovizijski fanovi iz cijelog svijeta i dalje pomno prate rad Zdravka Čolića.

Zahvaljući glasovima svih onih koji vole Čoline pjesme, njegov aktualni singl “Mala” od danas je na prvom mjestu ove top liste. Za Čolu i dalje možete glasati putem linka https://goo.gl/hU8LFK.

Zdravko je iza sebe, na listi ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg pobjednika Eurosunga Salvadora Sobrala, Helenu Paparizo, Laru Fabian, Ruslanu i brojne druge.

Novi singl “Mala” koji možete posušati i pogledati na YouTube linku https://youtu.be/GdvHbLrd30M, Zdravko je objavio na svoj rođendan, 30. svibnja, a spot za pjesmu u kome jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović, prikupio je izuzetno pozitivne komentare struke i publike.
Dok željno iščekujemo novi album, u live nastupu Zdravka Čolića možete uživati već ovoga petka 30. lipnja u Đurđevcu.

Majstor velikih pozornica i njegova publika susrest će se kraj utvrde Stari grad, a legendarni Čola, te produkcija svjetske razine, kakva mu jedina i priliči, Đurđevcu obećavaju ništa manje nego – spektakl!

Koncertni prostor u dvorištu utvrde Stari grad ograničen je iz sigurnosnih razloga na kapacitet od 3500 mjesta. Ulaznice po cijeni od 105kn, možete kupiti u sistemu ticketshop.hr, te u gradu Đuđevcu na lokaciji: Restoran i pivnica Stari Grad, Starogradska 21, Đurđevac. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code