ZAVRŠNI SKUP STRANKE DESNO U OSIJEKU

ZAVRŠNI SKUP STRANKE DESNO U OSIJEKU

7. studenoga, 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Stranka Demokratski savez nacionalne obnove (DESNO) održala je u petak 6. studenog završni predizborni skup u punoj dvorani u Gornjem gradu u Osijeku. Na skupu su govorili Anto Đapić, predsjednik stranke i nositelj liste, Ante Prkačin, general HOS-a i drugi na listi te Vedran Novokmet, dopredsjednik stranke i četvrti na izbornoj listi stranke DESNO za IV. izbornu jedinicu. U dvorani je vladala vedra atmosfera uz opće uvjerenje kako će stranka DESNO odlično proći u IV. izbornoj jedinici te osvojiti 2 mandata u Hrvatskom saboru što će omogućiti da se glas istine i javnosti čuje u Hrvatskom saboru.
Anto Đapić u nadahnutom govoru istaknuo je kako je Hrvatska u dubokoj moralnoj i ekonomskoj krizi te joj je potrebna nacionalna obnova. Za nacionalnu obnovu koja je neophodna u Hrvatskoj potrebno je vući snažne, odlučne pa i bolne mjere.
“Prvenstveno je potrebno uvesti red u zakonodavstvo, red u bankarskom sustavu na način da Hrvatsku narodnu banku stavimo pod ingerenciju Hrvatskog sabora, promjena izbornog zakonodavstva te obnova poljoprivredne proizvodnje i uvođenje hrvatskog standarda u uvozu robe i poljoprivrednih proizvoda.
Bez toga i dalje će nam vladati bankarski i uvoznički lobiji. A bez nas, o tim problemima u Hrvatskom saboru neće nitko progovoriti”, rekao je Đapić.
Na skupu su predstavljeni svi kandidati u IV. izbornoj jedinici koji su birače pozvali da glasuju za listu br. 11 , za glas istine u Hrvatskom saboru.T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 9 studenoga, 2015, 02:15

  Bolje chkomit
  =====================
  Desno ?????
  =====================
  Tri puta desno
  =====================
  I eto te
  =====================
  LIJEVO !!!!!
  +++++++++++++++++++++
  Nikad se nezna !!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code