KONSTITUIRAN GO HDZ-a SISAK

KONSTITUIRAN GO HDZ-a SISAK

10. siječnja, 2018.

 

Nakon što je na izborima za predsjednika Gradske organizacije izabran Ivan Celjak mag.iur., te na izbornoj skupštini izabran i Gradski odbor, 9.siječnja 2018. održana je konstituirajuća sjednica Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Sisak.

Članovi gradskog odbora su jednoglasno za potpredsjednike izabrali predsjednika Mladeži Stjepana Vužića struč.spec.ing.log., gradsku vijećnicu i predsjednicu Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Siska Vesnu Štengl oec. i saborsku zastupnicu Željku Josić dr.med. Za tajnika je izabran Zvonko Rajković dipl.iur., dok će dužnost rizničara obnašati Ankica Grubišić dipl.oec.,ravnateljica Doma Zdravlja u Sisku.

Izabrano vodstvo koje čini sinergiju mladih i iskusnih, najbolji je pokazatelj u kojem smjeru ide Gradska organizacija, a osnovna načela koja ju obilježavaju su uključivost, zajedništvo te kvalitetan i ozbiljan rad za boljitak zajednice u kojoj živimo. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. moslavački - posavac
  #1 moslavački - posavac 20 siječnja, 2018, 22:38

  Opet Rafinerija u središtu pažnje od danas.
  Dajte već jednom konkretizirajte sudbinu sisačkog giganta i smanjite stres među rafinerijskim obiteljima i Siščanima.
  Onda se čudite kada mnogi obole od stresa.

  Nemojte samo laprdat već konkretno kažite što je s Inom. Poslušajte već jednom glas naroda, a ne čuvajte samo svoje stolice. Samo Vam je to bitno kako ćete sebe osigurat. A odlaze vam svi van. Progledajte već jednom, krajnji vam je čas. Pokojni marijan Celjak nije se za to borio.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 12 siječnja, 2018, 21:01

  Hvala Bogu da su mlade snage na čelu gradskog HDZ – a.
  Samo neka se “mali” Celjak pazi podmetanja. Mnogi mu zavide na poziciji. Ipak je on sin skromnog i običnog čovjeka, koji se isticao skromnošću i borbi za Gornju posavinu.
  Šta mu to vrijedi kad je taj dio opet potcjenjen.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code