ZAŠTO JE MILANOVIĆU DRAGO ZBOG KUKASTOG KRIŽA NA POLJUDU- pismo branitelja Čaplje

ZAŠTO JE MILANOVIĆU DRAGO ZBOG KUKASTOG KRIŽA NA POLJUDU- pismo branitelja Čaplje

19. lipnja, 2015.

 

Kao i uvijek do sada opalili ste hitac u prazno. Svi vaši dosadašnji pokušaji da osramotite i ponizite nas domoljubne Hrvate i Lijepu našu nisu uspjeli pa neće ni ovo crtanje svastike na Poljudu. Nažalost ne možete shvatiti kako ste opet upali u zamku vlastitog, a nama dobro poznatog rukopisa. Sjetite se samo bombe kod Židovske općine, bombe na Mirogoju i pred zagrebačkim gradskim poglavarstvom. Nakon silnih optužbi na račun HDZ-a i drugih hrvatskih domoljuba otkriven je počinitelj, a vi se niste ni jednom riječju ispričali onima koje ste za to optuživali.

Trimumfalni smješci vaših ministara pokazuju koliko vam je drago što se opet može na dnevni red staviti ustaštvo i fašizam Hrvata. Uporno pokušavate prikazati jedino vašu moralnost, poštenje i ispravnost, a time i potrebu da nam sudite i ostanete na vlasti kako bi mogli zauzdati zločeste Hrvate.

Pojašnjavati javnosti kako policija nakon sigurnosne provjere objekta koji će osiguravati daje taj objekt na čuvanje bilo kome drugome potpuna je budalaština. Govoriti o tome kako je pregledana samo okolina objekta u kojem će se odvijati događaj, jer će se događaj održati bez prisustva gledateljstva, također spada u budalaštine. Mislim da su osobe koje daju takve izjave nekompetentne i nesposobne za obavljanje ovako odgovornih dužnosti i trebale bi odstupiti. Likovati od sreće uz priču kako se netko negdje na neki način slikao i to u ovakvom slučaju previše je nježno nazvati budalaštinom.

Koristiti se ovakvim scenarijem u predizborno vrijeme znači pokušavati jednim udarcem ubiti nekoliko muha. Da je to tako govore optužbe protiv oporbe iako istraga još nije ni započela. Želi ih se prikazati kao one za koje se ne bi trebalo glasovati i kojima se ne bi trebala predati vlast. Kao drugo ovim bi se postupkom trebala isušiti nogometna močvarai obračunati s onima s kojima se ne može upravljati kao pajacima. I kao zadnje, po ne znam koji puta pokušavati Hrvatima usaditi osjećaj kolektivne krivnje i poniziti ih pred svijetom. Nebu išlo!

Kad bi čak i neki luđak koji ne misli dobro nacrtao negdje nešto to zasigurno ne bi bio kukasti križ nego eventualno slovo U ili pak one rijeći za koje je Šimunć bio prijavljen Fifi. Možeš si misliti komu je bio prijavljen. Ti isti su vrlo brzo nakon toga uhićeni zbog stravičnog kriminala koji je osramotio ovu organizaciju. Hrvati taj simol nikada nisu smatrali svojim pa se tako istim nisu ni služili.

Najveći problem je u tome što vam domoljubni Hrvati, koje iz političkih potreba nazivate nacionalistima, opraštaju sve što ste im do sada učinili (ali ne zaboravljaju). Vi nažalost želite politiku podjela, a što je vidljivo iz mržnje koju pokazujete. Neki to čak i javno izgovaraju: Ili mi ili vi.Neki bi voljeli da se jednostavno iz hrvatskog rječnika izbriše riječ dom. Tada ne bi postojale ni riječi: domovina, domoljublje, Domovinski rat i tako dalje. Tada bi se više moglo koristiti riječi građanski rat, region i slično. Ministar branitelja već se potrudio da se iz naziva njegovog,ministarstva izbriše riječ hrvatskih pa se tako sada u popise branitelja mogu staviti i svi oni koji su branili otabinu, a isto tako i svi koji su u toj borbi za otabinu nažalost postali invalidi.

Neki zaboravljaju da su upravo njihovi očevi zajedno s drugim partizanima, čiju tradiciju nastavljaju, učinili Hrvatima na Bleiburgu, u Kočevskom Rogu, na Jazovki, u Maceljskoj šumi, Hudoj jami, Golom Otoku, Staroj Gradišci i na mnogim drugim stratištima i kazamatima. Bez prava na obranu i dokazane krivnje pogubljene su stotine tisuća Hrvata. A zašto? Samo zato što su Hrvati. Danas kada su svi ti monstruozni zločini izašli na vidjelo, kada su isti osuđeni od međunarodne zajednice, neki veliki pravednici i i dalje slave njihovog idjenog vođu i to pod istim simbolima i u istim odorama u kojima su ti žločini počinjeni.

No Hrvati kao Božji izabrani narod uvijek opraštaju. Tako i ovaj puta. Oni koju su napravili ovu veliku sramotu crtaju i kukasti križ na Poljudu napravlili su je sebi. I oni su državljani RH, samo što za razliku od nas oni ne vole svoju domovinu. Naši pozivi na zajedništvo, mir i međusobno poštivanje odbijaju se od njihovih betonskih ušiju. Ti isti moraju znati da su hrvatski domoljubi istinski vjernici, a kao takvi pod zaštitom Sv. Josipa i Bl. Djevice Marije nepobjedivi i nesalomljivi . Kao vjernici mi nismo za podjele, mržnju i kaos. Naša vjera vodi nas putem Krista a to je put ljubavi i mira. Zapamtite, mi domoljubi nismo nacionalisti, fašisti i sve ono loše što nam imputirate, a to i nikada nećemo biti. Zato će mo moliti za vas kako bi ljubav ušla i u vaša srca. Stoga vas pozdravljamo našim vjerničkim pozdravom: Mir s vama.

Čaplja  T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 9 srpnja, 2015, 18:08

  Sitnozubci moji mili
  ++++++++++++++++++++++++
  Ja sam preko bare
  ++++++++++++++++++++++++
  No ipak mi taj haklasti krizh
  ++++++++++++++++++++++++
  I ta sva zbrka i strka
  ++++++++++++++++++++++++
  Lichi na Gospino ukazanje
  ++++++++++++++++++++++++
  U nekom filmu, TV ili kaj ti ja znam
  ++++++++++++++++++++++++
  Da skratim
  ++++++++++++++++++++++++
  VJERNICI……
  ++++++++++++++++++++++++
  Vide shto zhele
  ++++++++++++++++++++++++
  Normalan chovjek
  ++++++++++++++++++++++++
  Prvo provjeri, jel to stvarno
  ++++++++++++++++++++++++
  Nashih ruku djelo
  ++++++++++++++++++++++++
  Da nam zhivi, zhivi rad
  ++++++++++++++++++++++++
  A tek onda !!!!
  ++++++++++++++++++++++++
  Poduzme odgovarajuche
  ========================
  AKCIJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Stoil
  #2 Stoil 19 lipnja, 2015, 15:51

  Sve si dobro napisao samo premalo je to za debelo kožce. To ti je isto kao da im ideš peruškom po riti.

  Tvoj govor oni ne razumijuž

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code