ZAŠTO DORH NE REAGIRA NA MATIĆA?

ZAŠTO DORH NE REAGIRA NA MATIĆA?

14. siječnja, 2018.

 

 

Matiću, radije ti nama objasni – tko ti je dao odličje Reda hrvatskog križa, koji se dodjeljuje za teško ranjavanje u ratu, a koji je dobio i časni hrvatski branitelj, ali na žalost pokojni, Marijan Bišćan koji je u ratu ostao bez obje noge? I kako je mogao čovjek kao ti imati teški PTSP-i i proći teško ranjavanje (sic!) i obavljati najviše političke dužnosti?

Napisao: Mladen Pavković

Bivši, „teško ranjeni“, žalosni ministar branitelja Predrag Matić Fred, pišu mediji, opet je žestoko napao hrvatske branitelje, ali i časnog i uvaženog ministra hrvatskih branitelja generala Tomu Medveda. Zamjera mu što prima i kontaktira s Udrugama proisteklim iz hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, što je primio i saslušao njihove prijedloge i mišljenja u svezi jednog sramnog dokumentarnog filma o udovicama hrvatskih branitelja.

“Meni te talibanske udruge s takvim prijedlogom ne bi smjele niti doći, a kada bi i došle, bile bi otpravljene. Vidio sam galeriju tih likova, to je istih onih 40, 50 ljudi iz šatora koji maltretiraju Hrvatsku već 25 godina” – kazao je čovjek koji je dobio više odličja i priznanja, pa i Red hrvatskog križa za teško ranjavanja u Domovinskome ratu, nego svi zapovjednici obrane Vukovara i Škabrnje.

Branitelji talibani

Za sve te svoje zasluge jednom je navodno spomenuo, a kome drugome nego Stankoviću u njegovoj tv-emisiji, da je od vukovarskih branitelja jedini zaslužio čin generala te se hvalio da je uništio „brigadu“ četničkih tenkova, ali to još do danas nije potvrdio ni jedan njegov suborac, tako da je i ta njegova priča ostala na onome: rekla-kazala.

Matiću se očito pogoršalo kad udruge branitelja naziva „talibanskima“, a samim time to znači da su to i svi oni koji su časno branili i obranili hrvatsku državu. DORH inače podiže prijave, odnosno optužuje i za daleko manje prijetnje, a ako su branitelji stvarno i talibani, onda ih treba i sudski goniti. U protivnom onog „bolesnika“ koji ih je tako javno nazvao!

Nego, druže Matiću, je li su se hrvatski branitelji u ratu „pridržavali šerijatskih zakona i postali poznati po zlostavljanju žena“? Osim toga, glavni saveznici talibana bila je teroristička skupina Al Kaida!

To drugim riječima znači da su hrvatski branitelji također bili teroristi, a to i takvo razmišljanje je na pragu srbijanskih i inih agresora!

Gdje je sada, kako rekosmo, reakcija pravne države? Ako je Matić i „teški bolesnik“ nema pravo tako govoriti o ljudima koji su branili i obranili hrvatsku državu, već pod hitno mora biti upućen u – Vrapče, na liječenje, jer svojim takvim i sličnim izjavama u najmanju ruku zagađuje i ono malo čistoga zraka! Ne, mi nismo talibani, a za njega ne znamo!

Najgori i najnesposobniji ministar

Bivši žalosni ministar branitelja poručio je da general Medved nema što tražiti u Plenkovićevoj Vladi. Tko je on da o tome sudi? Pamtit ćemo ga kao najgoreg i naj nesposobnijeg ministra, političkog kameleona, koji je iz sebe imao iznimno mali broj branitelja, kojeg zapravo osim Milanovića nitko živ nije podržavao ni uvažavao. Zbog njega su „talibani“, kako naziva časne branitelje, protestirali, pljuvali mu u lice, „častili“ ga najružnijim riječima, ali on se nije dao, jer je bio „omiljen“ među onima koji nikada nisu željeli Hrvatsku.

Matiću, radije ti nama objasni – tko ti je dao odličje Reda hrvatskog križa, koji se dodjeljuje za teško ranjavanje u ratu, a koji je dobio i časni hrvatski branitelj, ali na žalost pokojni, Marijan Bišćan koji je u ratu ostao bez obje noge? I kako je mogao čovjek kao ti imati teški PTSP-i i proći teško ranjavanje (sic!) i obavljati najviše političke dužnosti? Dobro je da nakon svega toga još nisi postao i „reprezentativac“ u trčanju ili prvak Hrvatske u skoku s motkom!

Srami se, ako srama imaš! T

11 komentara

Uskoči u raspravu
 1. zeus
  #1 zeus 30 siječnja, 2018, 15:49

  previše je”pismenih anonimusa”,uzmite/preimenujte se već jedan puta,u ” p e đ u “

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. MERLE
  #2 MERLE 28 siječnja, 2018, 17:12

  ŠTO REĆI O OVOM “hrvatskom ČETNIKU” TOTALNOJ PROPALICI KOJI NIJE VRIJEDAN NI ŠTO JE CRNO POD NOKTOM I NJEGOVOM “pobratimu” GNJIDI ODVRATNOM “glavaševiću” ČIJI SE OTAC ISTINSKI HRVATSKI HEROJ STALNO OKREĆE U GROBU!!! FUJ,FUJ, FUJ GNJIDO!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Ante Matić, akademik
  #3 Ante Matić, akademik 21 siječnja, 2018, 06:27

  Dosta je gluposti i ludosti tog Predraga, koji svojim idotskim izjavama i suludim nastupima u javnosti blati sve nas Matića,a nas je pod ovim krvavim podnebesjem više od 100 tisuća. U ime tih sto tisuća Matića, jao kao jedan od uglednijih Matića, tražim da srpski zet preuzme ženino prezime. Nisi dostojan nosit naše prezime.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 21 siječnja, 2018, 06:18

  Bitanga Predrag sramoti mi prezime. Nas Matića ima na 100 tisuća i našao se srpski zet blatit sve nas Matića. MIjenjaj prezime, idiote.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. AZ MOD
  #5 AZ MOD 16 siječnja, 2018, 06:36

  Svi ti likovi poput Matića,Glavaševića,Josipovića,Milanovića i ostale bagre retardirane su proizvod udbaške kuhinje i bez njihovog blagoslova NITKO NE MOŽE DOĆI NA NIJEDNU Funkciju.Politika(kako kaže pig.Pusić)ove zemlje se ne vodi iz Zagreba nego iz Beograda i Londona ,što prije to shvatite biti će nam prije bolje.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • anon
   anon 16 siječnja, 2018, 17:13

   Koda su ovi na vlast sada bolji od spomenutih.
   Netko treba biti vođa, samo što kod nas nitko nije KOLO VOĐA.

   DORH bi trebao imati pametnijeg posla, da im napokon usvoje tužbe i osude one koji su pokrali ovu državu i napravili to što jesmo.

   Odgovorite na ovaj komentar
 6. Klarens
  #6 Klarens 14 siječnja, 2018, 19:26

  Sitnozubci, nama je nuzhna LUSTRACIJA
  =================================
  Bez toga nama nema opstanka
  =================================
  Od 1945 do danas vlada KPJ
  =================================
  Sistematski nas zatiru
  =================================
  Poput vjeshtog madjionichara
  =================================
  Prodaju nam maglu pod bubrege
  =================================
  Nikad nije KPJ sishla s vlasti
  =================================
  HDZ / SDP + sateliti = KPJ
  =================================
  Sve su uzeli, opljachkali i unishili
  =================================
  TO NIJE SLUCHAJNO, TO IM JE PLAN
  =================================
  Oni su SVECHENICI
  =================================
  Oni su USTASHE
  =================================
  Sve su oni KPJ
  =================================
  SAMO DA NAS NEMA !!!!
  =================================
  Jedino nas spashava LUSTRACIJA !!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Anonimno XX
  #7 Anonimno XX 14 siječnja, 2018, 15:25

  Sada kopate po prošlosti nakon toliko godina…Ne uvažavate dokaze posebno novinara koji su bili na prvim crtama bojišnice.
  Neki dan podatak u Večernjem da preko deset tisuća branitelja ima mirovinu preko 9000 kn.
  O nesposobnosti matića ajmo sve ministre metnut na detektor laži.
  Koliko je samo TO ME obećao u dosadašnjem mandatu i obmanuo javnost.
  Pređo je bar iskren i otvoren.

  Sad će se on javit, ali nekome ne bude pravo kad izbaci dokaze i istinu.
  I sto postotni invalidi su dobili iznose prema invalidnosti. Ne znam tko je radio kriterije za postotke.
  Pa i Đuka Glogoški stalno laje jer je za to sposoban, naravno kad dobije “amen” svoje stranke.

  Ovaj Pavković stalno mjenja formu kaputa kako mu paše. od prijeratnog novinara do sadašnjeg”planjkaša” neistomišljenika.

  Ako DORH reagira na mtića, neka reagira i na Medveda. No prije se ovaj potonji treba probudit iz zimskog sna i izaći iz svog brloga.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Anonimno
  #8 Anonimno 14 siječnja, 2018, 10:38

  Odličan komentar, gdje su odgovori Matića?

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. antun
  #9 antun 14 siječnja, 2018, 10:20

  -nije dokumentarni film već igrani – samo istine radi

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Anonimno
  #10 Anonimno 14 siječnja, 2018, 09:15

  Tko mu je dao ludu pitanje.Lopov lopovu.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code