ZAGREBAČKI LE DINER EN BLANC

ZAGREBAČKI LE DINER EN BLANC

4. svibnja, 2017.

 

 

Da stotine i tisuće ljudi odjevenih samo u bijelo ne mora biti bezličan i dosadan prizor nego uzbudljivo i kreativno iskustvo, već godinama dokazuju izdanja ekskluzivnog piknika Le Diner en Blanc diljem svijeta. Zagrebačka večera u bijelom održat će se za manje od tri tjedna, a upravo je toliko vremena ostalo i gostima za odluku o tome kojom će modnom kombinacijom zauzeti plesni podij, oduševiti organizatore te osvojiti jednu od bogatih nagrada koje će biti dodijeljene za najbolje odjeveni par te najbolje dekorirani stol. Zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti na službenoj stranici Le Dîner en Blanc i osigurati svoje mjesto na jednoj od najljepših večera u gradu.

Zanimljive maske, maštoviti ukrasi za kosu, plaštevi, otmjeni šalovi i marame, elegantne rukavice te bijele perike su najbolji odabir za istaknuti se u moru bijelih sudionika, a must have večere Le Diner en Blanc svakako su kreativni i raskošni šeširi te frakovi za muškarce. Iako postoji više nijansi bijele boje, važno je napomenuti da na večeri u bijelom ne dolaze u obzir prljavo bijela, bež, boja šampanjca i slične inačice već isključivo čista snježno bijela. Crne ili smeđe cipele, crni remeni i ostali modni dodaci u boji nisu dozvoljeni, kao ni sportske majice, kratke hlače, šarene tenisice i šilterice. Par koji se istakne odjevnom kombinacijom imat će priliku osvojiti i vrijednu nagradu za svoju modnu usklađenost, točnije put u Pariz koji dodjeljuje Story Gourmet. Nagrada će se dodjeljivati i za najbolje dekorirani stol, stoga nije naodmet početi planirati i zanimljive bijele ukrase koji će jednostavni bijeli stol pretvoriti u onaj iz časopisa, a oni kojima to najbolje pođe za rukom imat će priliku uživati u vikendu u Saints Hills vinariji.

Svi zainteresirani se još uvijek stignu registrirati na službenoj stranici Le Dîner en Blanc i kupiti svoju ulaznicu. Kako bi se u potpunosti mogli posvetiti uživanju, organizatori su sudionicima ponudili i opciju online kupnje košare s delikatesama koje će ih dočekati na samoj lokaciji, a pripremit će ih vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Blatazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Košarice navedenih restorana također se mogu odabrati i kupiti na službenoj stranici, a osim hrane, sve one koji nemaju potrebnu opremu oduševit će vijest da je također mogu unajmiti po cijeni od 300 kn. Organizatori savjetuju da požure jer je broj setova namještaja, kao i košara s hranom, ograničen. Za goste prvog piknika pripremljen je i vrhunski odabir pića pa će se tako na službenoj stranici moći odabrati šampanjac Piper-Heidsieck Cuvée Brut, vina Saints Hills Rośe, Roko i Nevina, te vode Janu i Jamnicu.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 250 kuna, odnosno 300 kuna ukoliko se posjetitelji odluče za opciju prijevoza. Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti goste i njihove stvari do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije. Početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima i uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati, a trajat će do ponoći. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code