DRUGI STREET FOOD FESTIVAL

DRUGI STREET FOOD FESTIVAL

17. travnja, 2014.

street food 060913-25 Custom

Na Strossmayerovom šetalištu, jednom od najljepših i najprivlačnijih mjesta Zagreba, popularnom Gornjem gradu 26. i 27. travnja 2014. godine, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba održat će se drugo izdanje dugo očekivanog Street Food Festivala Zagreb. Nakon uspješnog prvog Festivala ulične hrane, održanog u Varšavskoj ulici, koji je oduševio svojom atraktivnošću, odličnom hranom i spontanom zabavom, drugo izdanje bit će još bogatije, zanimljivije, prepuno iznenađenja i dobrih vibracija koje će oduševiti sve ljubitelje neobičnih ali privlačnih kulinarskih okusa.

A ovogodišnji Street Food Festival uistinu će predstaviti nezaboravna gastronomska rješenja, vrhusnke delicije, pa će svi posjetitelji imati priliku uživati u čak 12 vrsta jela iz 8 zemalja svijeta i nezaboravnim okusima Indije, Azije, Engleske, Španjolske, SAD, Meksika, Italije i Hrvatske. Uz vrhunska jela svi posjetitelji imat će priliku uživati i u posebnoj ponudi pića, piva i sokova, koji će se tijekom festivala prodavati po pristupačnim cijenama, dok će najsretniji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade organizatora festivala.

Uz neograničene degustacije hrane svi posjetitelji će imati priliku i na posebno osmišljnom marketu na kojem će izlagati partneri Festivala (Košara&Kašeta, Interspar, Mesna Industrija braća Pivac i Karlovačka pivovara) kupiti i jedinstvene začine, vrhunske mesne proizvode, svježe egzotično voće i povrće, ali i niz drugih proizvoda koji će se nuditi svima onima koji se odluče proljetni zagrebački vikend 26. i 27. travnja provesti na popularnom Štrosu.  

Ulaznica za jedan dan Street Food Festivala prodavat će se po cijeni od 60 kuna, a za taj iznos svi posjetitelji moći će degustirati hrane u neograničenim količinama te će ih na ulazu dočekati i malo iznaneđenje koji su organizatori pripremili u suradnji sa svojim partnerom Karlovačkom pivovarom. Ulaz za djecu do 7 godina je besplatan, stoga dođite na Strossmayerovo šetalište, provedite nezaboravno poslijepodne na još jednom nezaboravnom i vjerujemo ukusnom Street Food Festivalu Zagreb.

Festival je otvoren za posjetitelje 26. i 27. travnja od 11 do 18 sati, a ulaz je moguć sa obje strane Strossmayerovog šetališta (Mesnička i Kula Lotrščak).

 

Festival možete pratiti i na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/pages/Street-Food-Festival-Zagreb/434939173285100?ref=hl T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code