ZA ZVONIMIRA ŠEPAROVIĆA NIJE BILO MJESTO U ALEJI VELIKANA

ZA ZVONIMIRA ŠEPAROVIĆA NIJE BILO MJESTO U ALEJI VELIKANA

3. travnja, 2022.

 

Nakon što je gradonačelnik Tomislav Tomašević priopćio javnosti da je Grad Zagreb osigurao i platio grobno mjesto za Milana Bandića na Mirogoju, u najužem obiteljskom krugu na posljednji je počinak 5. veljače ispraćen i dr. Zvonimir Šeparović, bivši ministar vanjskih poslova RH, dekan Pravnog fakulteta i rektor Sveučilišta u Zagrebu, predsjednik Hrvatskog viktimološkoga društva i Nacionalnog etičkoga sudišta, te istaknuti intelektualac pravne struke. Iako je zajedno s jednim ministrom pogrebu na Mirogoju nazočio predsjednik Vlade Andrej Plenković, i sam bivši student i sin profesora emeritusa Marija, nitko se u ime državnoga vrha nije riječima oproštaja obratio ispratiteljima tijela zaslužnoga hrvatskog domoljuba. K tome, hrvatska Vlada – premda su članovi obitelji to tražili – nije osigurala grobno mjesto u Aleji velikana.

I dok su mnogi analitičari takav skandal ironično nazvali izuzetkom Andreja Plenkovića koji može sve, drugi su se pitali hoće li mjesto zaslužnih pokojnika danas-sutra zauzeti Martina Dalić, Ivan Tolušić, Goran Grgić, Lovro Kuščević, Nada Murganić, Mario Banožić, medijski glumac Tomislav Ćorić, Josipa Rimac, Gabrijela Žalac ili pak Davor Filipović.

Ista je žaoka prema “genijalnom izborniku petnaestak zamijenjenih ministara” popraćena i napomenama o tihom pokopu akademika Nedjeljka Mihanovića. Sasvim na kraju, ni emigrantska žrtva za Hrvatsku Nikola Štedul nije ispraćen uz vojne počasti, dok su mu kojekakvi udbaški mutikše nepravedno odbili mogućnost stjecanja statusa hrvatskoga branitelja. Još Hrvatska ni propala…T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO MARXISTA
  #1 FRANO MARXISTA 28 travnja, 2022, 02:02

  ZVONIMIR ŠEPAROVIĆ JE KATOLIČKI NACIONALISTA,NESRETNE SVIJESTI!!!

  POŠTOVANI DOKTOR KLASNE, KAPITALISTIČKE TEOLOGIJE, FORMIRA INQUIZICIJSKO SUDIŠĆE ,HOLOKAUSTSKOG KARAKTERA KAO PRAVI SLJEDNIK SVOG EGZARAHA ,KRVOLKA ,ZLOČINCA NON-PUS ULTRA STEPINCA. I GLE SPRDAČINE NAZIVA GA ETIČKIM SUDOM ČIJA BI SVRHA BILA, JAVNO OBILJEŽAVANJE OSOBA ,HRVATSKIH I SVIH DRUGIH GRAĐANA, KOJI SU POSTALI KATOLIČKI HERETICI PROKAZAVŠI SPORAZUM U POSLIJEDNJEM VJERSKOM RATU, TUĐMAN-KAPTOLSKE, KATOLIČKE PROVENEIJANCIJE NA JEDNOJ STRANI, SA MILOŠEVIĆEM ,SRBO-PRAVOSLAVNO-RASKOLNIČKE PROVENEIJENCIJE NA DRUGOJ STRANI, KAO GENOCIDNI AKT, A SVRHA UGOVORA ,MILOŠEVIĆ-TUĐMAN, BILA JE DA OBE STRANE NAĐU NAJOPTIMALNIJE MODUSE MEĐUSOBNE RAZMJENE GRAĐANA SA PODIJLJENIH TERITORIJA KOJE POSTOJE U VIDU DVIJU DRŽAVA , DA KATOLIČKO STEPINČEVSKA STRANA SA SVOGA TERITORIJA PRIVOLI ILI PROTJERA GRAĐANE PRAVOSLAVNO-RASKOLNIČKE PROVENIJENCIJE U SRBIJU ILI U BOSNU ,U DIO KOJI JE DOGOVOREN PODIJELOM TUĐMAN-MILOŠEVIĆ ,A SRPSKA STRANA SA SVOGA TERITORIJE ,PRIVOLI ILI PROTJERA GRAĐANE KATOLIČKO –KRIŽARSKE PROVENIJENCIJE U HRVATSKU ILI U ONAJ DIO BOSNE KOJI PO DOGOVORENOJ PODIJELI PRIPDA KATOLIČKO-KRIŽARSKOJ DRŽAVI HRVATSKOJ .
  SLJEDSTVENO TOME TAJ DOGOVOR SU NEKI GRAĐANI ,KATOLIČKE HRVATSKE, NARUŠILI .TAJNOST TOGA DOGOVORA IZMEĐU DVIJU SATRAPIJA SE OTKRILA NA SUDU U HAGU KAO GENOCIDNI AKT ,A MI SMO HTJELI ISKORISTITI ŠANSU ,JER NEMA GLAVNOG AKTERA ,SVJEDOKA DOGOVORA, OTIŠAO NA DRUGI SVIJET , PA SMO IMALI NAMJERU DA OPTUŽIMO SRBIJU DA JE NARUŠILA RAVNOTEŽU INTERESA KOJI JE UTVRĐEN DOGOVOROM ,TUĐMAN –MILOŠEVIĆ I DA NAPLATIMO ŠTETU OD ONE DRUGE STRANE KOJA JE NASTALA ZBOG PRISILNOG ISELJAVANJA SRBA IZ HRVATSKE I ONOG DIJELA KATOLIČKE BOSNE. A TAJ AKT JE NAS SKUPO KOŠTAO VOJNIČKIH ŽRTAVA I MATERIJALNIH ŠTETA.
  POŠTOVANI, KLASNO-KAPITALISTIČKI TEOLOG, ŠEPAROVIĆ ,ZATUCANI PRAVNIK ,SKOLASTOČKE-SREDNJOVJEKOVNE PROVENIJENCIJE JE ZATAJIO MNOGE PRIMJERE JAVNE OBZNANE, OD SAMOG SATRAPA TUĐMANA, PA IZMEĐU OSTALOG I DOGOVOR SA MILOŠEVIĆEM, DA SE RUŠI ZAJEDNIČKA DRŽAVA JUGOSLAVIJA . NAŠ SATRAP, TUĐMAN ,ČESTO PUTA JE JAVNO O TOME POSREDNO GOVORIO. IZMEĐU OSTALIOG I NJEGOVA IZJAVA ,DA MU SUPRUIGA NIJE ,NI SRPKINJA ,NI ŽIDOVKA ,JE JEDNE VRSTE NAJAVA, DAVNO PRIJE NEGO SE NAJAVLJIVALA SABLAST RATA U VUKOVARU , DA SE RADI O PLANU ČIŠĆENJA HRAVTSKE OD SVIH DUGIH I DRUGAČIJI ,ONAKO KAKO JE TO NEKDA PLANIRAO STEPINAC. TA IZJVA SATRAPA TUĐMANA TREBALA SE U JAVNOSTI PROTUMAČITI I SVATITI DA SE RADI O DOGOVONOM RUŠENJU ZAJEDNILČKE DRŽAVE ,JUGOSLAVIJE I FORMIRFANJE DVIJU VJERSKIH SATRAPIJA OČIŠĆENIH OD SV IH DRUGIH I DRUGAČIJIH.XX
  KADA JE RAT ZAVRŠEN ,NAKON =OLUJE=, U SVOJIM RAZDRGANIM IZJAVAMA ,PUTUJUĆI VLAKOM OSLOBOĐENJA ,ODNOSNO OČIŠČENJA KRAJINE OD SRBA ,NIJE PROPUSTIO JOŠ JEDAN IZLJEV ZADOVOLJASTVA PA JE JAVNO REKAO I OVO:SRETAN IM PUT= ,ZNAČI SRBIMA KOJIH VIŠE NEMA U KRAJINI.
  DAKLE ,TREBALO SE ISČITATI IZ TE NJEGOVE IZJAVE ZADOVOLJSTVA DA JE SPORAZUM SA MILOŠEVIĆAM IZVRŠEN U CIJELOSTI.
  E, SAD SE DOGOVORNI INTERSI PRENIJLI U BOSNU. NAJEKLATANTNIJI JE PRIMJER STVARANJE HERCEG-BOSNE I SRPSKE REPUBLIKE . TADA SE OBE VOJSKE ,ONA PRAVOSLAVNA I ONA KTAOLIČKO –STEPINČEVSKA U HERCEG –BOSNI, POKAZALE U PRAVOM SVIJETLU DOGOVORENE PODIJELE. ODMAH SU OBJE VOJSKE OKRENULE SVOJE ORUŽJE PROTIV ONE TREĆE STRANE, MUSLIMANA. U TU SVRHU DOLAZE DELEGACIJE BUDUĆE SRPSKE DRŽAVE BOSNE U ZAGREB ,KOJU JE NAJČEŠĆE PREDVODIO PROFESOR KOLJEVIĆ A SA HRVATSKE STRANE POŠTOVANI GOSPODIN MISTRIJA ,ŠARINIĆ I NEKI POVREMENI DODACI ,PAŠALIĆA I MILASA.
  TREBA SE SJETITI ,PARAFRAZIRAT ĆU IZJAVU PROFESORA KOLJEVIĆA ,GLAVNOG IZASLANIKA RADOVANA KARAĐIĆA U ZAGREBU: NA PITANJE NOVINARA KAKO SE OSJEĆA U ZAGREBU I PO KOJEM JE PITANJU DANAS SASTANAK SA VAŠIM HRVATSKIM PARTNERIMA???.MENI JE DRAGO DOĆI U HRVATSKU ,JER SAM JA OVDJE STUDIRAO I MENI HRAVTSKA NI NAJMANJE NIJE STRANA. DOŠAO SAM DA SE DOGOVORIMO O NEKIM NAŠIM PROBLEMIMA U BOSNI .SADA SMO TAMO SAVEZNICI I MORAMO DOVRŠITI ONO ŠTO SMO ZAPOČELI=.
  I NAŠ ŠEPAROVIĆ IMA NAMJERU DA SVE OVO ZABORAVI KAO DA SE NIŠTA OD TOGA NIJE DOGODILO OSIM ONIH RATNIH STRAHOTA S OBJE STRANE ,A SAMO MU JE NA UMU ONA TAMO PRAVOSLAVNO –RASKOLNIČKA JER JE BILA JAČA U VUKOVARU KOJI JE POSLUŽIO KAO OKIDAČ ZA PALJENEJ NACIONALNO- VJESKE MRŽNJE ,KOJA JE IMALA UVOD ,ONAJ LUBURIČEVSKI ,KOJEG JE PROVODIO IZASLANIK MERČEP , DA UBIJA I PLJAČKA SRBE I DA IH VJEŠA O ČENGELE U VUKOVARSKOJ KLAONICI ,KAO ŠTO JE TO ČINIO NJEGOV UZOR LUBURIĆ .E TO JE BIO PRAVI OKIDAČ ONOG SLIJEPOG VJERSKOG NADMETANJA S OBE STRANE ,A ZAVRŠIO SE NEKOM VRSTOM POBJEDE ONE KRVOLOČNO SVETOSAVSKO –ČETNIČKE STRANE. E ,TO JE ONAJ PSIHOLOŠKO-KRIŽARSKI POKRETAČ OSVETE KOJU NAMJERAVA NAŠ TEOLOG ,ŠEPAROVIĆ,ISKAZATI KAO IZDAJU NEKIH HRVATSKIH HERETIKA ŠTO JE UMANJILO ŠANSU ZA
  KONAČNI OBRAČUN KATOLIČKOG, SA PRAVOSLVAVNIM NACIONALIZMOM.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code