ZA VRIJEME DRUGOG SVJETSKOG RATA JOŠ JE PIŠKIO U GAĆE, A SAD JE GLAVNI PARTIZAN

ZA VRIJEME DRUGOG SVJETSKOG RATA JOŠ JE PIŠKIO U GAĆE, A SAD JE GLAVNI PARTIZAN

10. svibnja, 2015.

Antifasisti-ogorceni-Ne-zelimo-predsjednicu-u-Brezovici-ni-u-Jasenovcu_ca_large

Ivan Fumić se nikad nigdje nije borio i ne smije nazivati ratnikom

Napisao: Mladen Pavković

Uz Milorada Pupovca, Srbina po zanimanju, Ivan Fumić je najveće zlo. Bivši Udbaš, pionir u II. svjetskom ratu, čovjek koji je već odavno trebao biti onkraj brave zbog svojih nedjelja u vrijeme komunizma, neprestano napada hrvatske branitelja, Domovinski rat i sve što je hrvatsko. Na taj način skreće pozornost na druge teme. Nada se da ga nitko, pa ni njegova djeca, ne će pitati: Tata, što si radio u ratu? No, ovaj komunistički zločinac je primjer kako se u slobodnoj, samostalnoj i neovisnoj hrvatskoj državi može blatiti sve i svakoga, a da se zbog toga ne odgovara.

Vrijeđanje predsjednice

Možete li zamisliti dok je taj i takav Fumić u vrijeme Brozova režima bio sudac da je netko rekao nešto protiv Tita, komunističke partije ili partizana? Prvi bi ga baš on osudio, ako treba i bez dokaza i bez suđenja, kako su baš on i njemu slični radili. Međutim, Fumić je dokaz da su u Hrvatskoj i dalje „na vlasti“ njegovi suborci, partizanske vodonoše i ljudi koji su Domovinski rat proveli u podrumu, čekajući što će se dogoditi. Sada, 25 godina od srpske i ine agresije dižu glave, predstavljaju se kao demokrate i antifašisti, a ustvari su najobičniji šljam. Tako taj i takav Fumić na tzv. Hrvatskoj radio televiziji, ali i drugdje, za aktualnu predsjednicu Republike časnu i uvaženu gospođu Kolindu Grabar Kitarović javno izjavljuje da se ona „opredijelila za snage koje vodi Karamarko“, a to su, kako je ustvrdio, „oni koji nam prijete Kevinim jama, a iza toga stoji Jasenovac, Jadovo, Đakovo i bezbroj drugih ustaških mučilišta i jama“. Jadnik ne zna ili se pravi lud da predsjednica države ima svoje ja i da nema potrebe da ikome polaže račune, pa i Karamarku. Uostalom, zašto ne bi surađivala s budućim pobjednikom parlamentarnih izbora? Pa, neće valjda slušati njega i njegove gluposti! Ona, za razliku od Josipovića i Mesića, jeste predsjednica svih građana, a ne kako Fumić reče da je „predsjednica samo jednog dijela građana, a to je protivno Ustavu“. Za ovakve klevete i laži Fumić bi trebao odgovarati.

Bivši Udbaš priča kako nikada nije propagirao mržnju. A neprestano, čim se pojavi, širi smrad oko sebe.

Za njega je Domovinski rat bio obrambeni, ali ne i antifašistički. A antifašizam je pokret protiv fašizma i nacizma. Pa, nismo li se i mi borili protiv toga zla? Fumić se nije borio, pa ne zna. Stoga priča ovakve bedastoće. Zatim ovaj tip govori da je Domovinski rat negirao ono za što su se oni borili (gdje se i kako borio on kao dječak koji je za vrijeme II. svjetskog rata još piškio u gaće?), a to je bratstvo i jedinstvo, jednakost, socijalna prava i pravo žena, te je dodao da je Domovinski rat branio samo granice!

Fumić se hrani mržnjom

Veće gluposti i većeg glupana teško je naći. I s ovom izjavom uvrijedio je sve žrtve za Hrvatsku, ali i one koji su još živi.

A na odgovore iz HDZ-a uz ostalo je kazao da „kada nemaju što pametno reći, dobra je i glupost“.

Ima li većeg i značajnijeg „antifašiste – komuniste“ od Ivana Fumića, koji se neprestano hrani mržnjom i koji mrzi Hrvatsku možda više i od samih srpskih četnika?T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 11 listopada, 2016, 21:10

  Ma govno titovo!
  Koji je on antifašista, fašisti kod nas nepostoje. Ali kumunisti i udbaši postoje,koji žale što su izgubile svoju yugu. A jedan od njih je Fumić.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. udarnarupa
  #2 udarnarupa 10 svibnja, 2015, 16:42

  Tko je uopće ova budaletina Fumić? pa, taj je glup k’o torba, a kažu da je bio čak i neki sudac? Zašto napokon ne uvide razliku između antifašista i komunista? Zaboga, komunisti su fašisti na petu!!! A ovaj lik je komunista, koji u glavi umjesto mozga, ima kapu partizanku! Ubijali su do 1990. g. po čitavom svijetu u ime svoje zločinačke ideologije, a sada i njihova djeca pokušavaju slijediti tu crvenu nit! Prerežimo je, da konačno odu u vražiju mater, gdje ih čeka vrhovni komandant1

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code