VULIN I DALJE LAŽE I PROVOCIRA

VULIN I DALJE LAŽE I PROVOCIRA

11. siječnja, 2019.

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin, u Hrvatskoj prekodunavska s istoka “ persona non grata” ocijenio je, komentirajući izjavu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića da je Hrvatska bila žrtvom agresije Miloševićevog velikosrpskog režima, te da se u Hrvatskoj negiranjem zločina u Jasenovcu, opravdava “Oluja”

Napisao Josip Frković

Za sudjelovanje Plenkovića na božićnom domjenku SNV-a Vulin je rekao kako je to trebala biti “lijepa gesta”. “A on je Srbima pljunuo u lice i rekao da su Srbi agresori i da su napravili najveće zlo Hrvatskoj. Srbi su se rađali u Hrvatskoj i rađaju se stoljećima i vrlo je interesantno da budete agresor na zemlji u kojoj ste se rodili“, rekao je Vulin za provladinu komercijalnu TV Pink, koja je izvatke iz razgovora objavila na svom internet portalu. Komentar autora portala “tjedno.hr”, nakon stoljećima poznatih svetosavskih laži potomaka osmanlijskih martologa, podsjeća da su Srbi na hrvatsko tlo dospjeli još prije Hrvata katolika, štoviše, prije ameba.

Vulin je ocijenio kako je teško razumjeti tendencije u Hrvatskoj da se opravdava ustaštvo, a Jasenovac naziva radnim logorom, dok povijesne činjenice govore o tisućama žrtava među kojima je, kako je naveo, “bilo i 20.000 djece“. Poznatom srbijanskom ćopavu žandaru kostolomcu na Kosovu, očito možemo parirati povijesnom i znanstveno dokazanom istinom o suštini ovoga ratnoga logora države NDH, koju zastupa i njegov mladi sunarodnjak Igor Vukić iz Gornje Gradine, čija je obitelj bila zatočena i sretna doživjela slobodu 1945.

Sprem’te se, sprem’te, četnici!”

Od ljudi koji stoje ispred ustaških spomenika i pjevaju ’Za dom spremni’, govore da je Thompson njihov omiljeni šlager pjevač, ne očekujem ništa“, rekao je Vulin. On je ocijenio kako “Hrvati žele protjerati i ono malo Srba što je ostalo“ i “da Srbi budu odgovorni za zločine koji su činjeni nad njima“.

“Dakle, treba poništiti ustaštvo, zločine koje su ustaše radile, a onda su Srbi agresori“. Ni Hrvati od šovinističko-fašističkih, vojno poraženih Srba 1990. do 1995., ne očekuju ništa. Ni jedna od spomenutih tvrdnji, držimo, ne stoje, jer stoljetni hrvatski poklič “Za dom – spremni” (usprkos filočetniku i ratnom zločincu Pupavcu!) ne poziva nikoga na osvetu, negoli na čuvanje doma i obitelji, u krajnjem i hrvatskoga katoličkoga identiteta. Za razliku od Hrvata, eto, Srbija i njeni građani rehabilitiraju zločinačko četništvo Draže Mihailovića, Vuka Stefanovića Karadžića, Stevana Moljevića, Dobrice Ćosića, Slobodana Miloševića i samoga Vulina. Od spomenutih, oni živi i mnogi drugi zacijelo bi poput zagrebačko-ljubljanskoga mirotvorca episkopa Porfirija rado “još jedared” zapjevali “Što se ono na Dinari sjaji, Đujićeva kokarda na glavi. Nemoj, mala, da te ljube deca, već ti čekaj mene mitraljesca…” Pa i onu Hrvatima dobro znanu “Sprem’te se, sprem’te, četnici, teška će borba da bude…”. Najbitnije je, međutim, da se Hrvati četnika više ne boje i opet će im, sada vojno još uvježbaniji i opremljeniji, žestoko odgovoriti po cijenu novih 30.000 ljudskih žrtava, koliko je ih je izginulo i tijekom osloboditeljskoga Domovinskoga rata u Hrvatskoj i BiH.

Nepoželjni žandar kostolomac s Kosova

U Hrvatskoj nepoželjni četničko-velikosrpski provokator ostao je zapamćen (po ratnom zločincu i samozvanom srpskom lideru Pupovcu, trenutnom dijelu Plenkovićeve saborske većine, instruiran – op.a) u Sisku po “zahtjevu međunarodnoj zajednici da se zabrani ustaštvo, jer oni koji su u Vukovaru čekićima razbijali ćirilične natpisne ploče hrvatskih ustanova, mogu to da učine i po dečjim glavama…” Pamte Hrvati i jednako provokativne šetnje i kočoperenja “srbijanskoga ministra ratnoga”, u pratnji posilnoga oficira u Titovoj vojnoj odori s kokardom na kapi, Zadrom, prilikom lanjskoga ustoličenja novoga episkopa spc dalmatinskoga Kosovića.

Hrvatski premijer poručio je, sudjelujući na božićnom domjenku-derneku Srpskog narodnog vijeća, da je istina ključna za pomirbu u Hrvatskoj te kako se ona odnosi na to da je Hrvatska bila žrtva agresije Miloševićeva velikosrpskog režima. Ocijenio je i da je proces mirne reintegracije jedna od najvećih ostavština prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, što je bjelodana, neporeciva istina.

Na tu je izjavu reagirao srbijanski ministar vanjskih poslova, Ivica Dačić, četnički sljedbenik i potrčko 90-ih godina balkanskoga kasapina Ivica Dačić nazvavši je “bestidnom”. Zaključno, ostaje nam poznata maksima: Ne vjeruj lažljivu Srbinu kad te u nešto uvjerava ili (neočekivane) darove donosi… T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. KAKO JA ZAPOŠLJAVAO GOSPODIN VLADIMIRA vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    #1 KAKO JA ZAPOŠLJAVAO GOSPODIN VLADIMIRA [email protected] 20 veljače, 2019, 00:03

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code