VUČIĆ NAVALIO STAVITI CVETIĆ U JASENOVAC, A NE DA BRANITELJI TO ISTO UČINE U LOGORIMA ZA HRVATE PO SRBIJI

VUČIĆ NAVALIO STAVITI CVETIĆ U JASENOVAC, A NE DA BRANITELJI TO ISTO UČINE U LOGORIMA ZA HRVATE PO SRBIJI

12. kolovoza, 2022.

Predstavnici Udruga proizašlih iz Domovinskoga rata ti neprestano pišu i mole da im dozvoliš da i oni stave „cvijetić“ na samo neka od koncentracijskih logora u kojima su diljem Srbije zatvarani, prebijani i ubijani Hrvati, osobito nakon okupacije Vukovara.

Evo, Udruga branitelja na čijem sam čelu dosad ti je poslala najmanje desetak zamolbi da dozvoliš da u Stajićevu, Beogradu ili Nišu zapalimo svijeću na mjestima gdje su bili srpski logori, a tvoja služba nam je već u nekoliko navrata odgovorila (da, odgovorila, čudo nebesko!) da će razmotriti našu molbu i da ćete nam odgovoriti u „zakonskom roku“

Napisao: Mladen Pavković

Naime, sada se opet (svako malo) javio,  kako kaže, u povodu  pisanja hrvatskih medija kako „nije on otvorio Oluju, već tužiteljstvo za ratne zločine“, koji žele pronaći ubojice s Petrovačke ceste. Zatim je pitao: „Kome smeta u Hrvatskoj i zašto mu se ne dozvoli posjetiti Jasenovac?“, dok je potom u svom stilu istaknuo da  ga se ne tjera na more, da tamo neće ići, već da on jedino želi u – Jasenovac, a da mu Hrvati to ne dopuštaju!

Kako vas nije sramota? – pita se srbijanski politikant.

Kao prvo, Vučiću, ako nemaš što pametnije izmišljati, onda utihni!

Ukazuješ na neke navodne ratne zločine na Petrovačkoj cesti, a ne želiš se sjetiti riječi balkanskog krvnika i tvojeg učitelja Slobodana Miloševića koji je izjavio da su ti ljudi „pobjegli kao zečevi“ i da nisu željeli braniti tzv. Krajinu.

Zatim trabunjaš da ti „nisi otvorio Oluju već tužiteljstvo“!

Pa, tužiteljstvo u Hrvatskoj i dijelom i u Srbiji još je prije 20 do 30 godina otvorilo istrage o ratnim zločinima agresora tj. Srba koji su u obrambenom Domovinskome ratu počinjeni diljem Hrvatske, a poglavito u Vukovaru i Škabrnji. Pa, što-nikome ništa!

Uz to Hrvati se već  godinama  pitaju: kada će Srbija namiriti ratnu odštetu Hrvatskoj, kad će vratiti otuđeno ili pak zašto ne surađuje u svezi nestalih osoba?

Umni bolesnik

Također bi željeli znati kad će neko tužiteljstvo podići optužnicu zbog tvog govora iz 1995.,  u okupiranoj Glini, gdje si kao četnik i srpski patriot, vikao poput nekog umnog bolesnika da „nikada Srpska Krajina, nikada Glina neće biti Hrvatska“, te da „nikada Banija neće nazad u Hrvatsku!“?

A tebe jedino zanima Jasenovac i možebitno kakvo će biti  vrijeme u Beogradu!

Ne zanimaju te ni zvjerstva koja su Srbi počinili u BiH, ni kako su i zašto protjerali oko 200.000 Hrvata iz Bosanske Posavine!

Samo u Beogradu ima desetak ulica, trgova i spomenika posvećenih ratnim zločincima.

Ne, to tebe ne zanima, kao što te ne zanima ni da ti ratni zločinac Vojislav Šešelj i dalje predaje „povijest“ u parlamentu!.

Čudiš se što „ne možeš“ staviti „cvijetić“ na spomen obilježje u Jasenovcu, a predstavnici Udruga proizašlih iz Domovinskoga rata ti neprestano pišu i mole da im dozvoliš da i oni stave „cvijetić“ na samo neka od koncentracijskih logora u kojima su diljem Srbije zatvarani, prebijani i ubijani Hrvati, osobito nakon okupacije Vukovara.

Evo, Udruga branitelja na čijem sam čelu dosad ti je poslala najmanje desetak zamolbi da dozvoliš da u Stajićevu, Beogradu ili Nišu zapalimo svijeću na mjestima gdje su bili srpski logori, a tvoja služba nam je već u nekoliko navrata odgovorila (da, odgovorila, čudo nebesko!) da će razmotriti našu molbu i da ćete nam odgovoriti u „zakonskom roku“!

Ustaška država

Nu, kako nam nisu odgovorili u „zakonskom roku“, pretpostavljamo da je kod vas „zakonski rok“ od „ve do ve“ tj. od danas pa do „svršetka svijeta“.

I tako bi nažalost mogli nabrajati u nedogled, baš kao i niz tvojih laži o „ustaškoj državi“.

A to da ne želiš doći u Hrvatsku na more to čak možemo i pozdraviti, tim više (da se malo i našalimo)  barem će nam voda ostati – čista!

Stoga, idi bre i dalje se „namači“ i „leći“ u Vrnjačkoj Banji! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code