VLATKA POKOS VODILA MISS ALPE ADRIA U NOVIGRADU

VLATKA POKOS VODILA MISS ALPE ADRIA U NOVIGRADU

11. lipnja, 2017.

 

 

Na terasi hotela Nautica u istarskom Novigradu održao se internacionalni izbor ljepote Desidero MISS Alpe Adria International 2017.

Osamnaest finalistica iz Italije, Slovenije, Slovačke, Češke, Mađarske i Hrvatske, predstavilo se žiriju u najnovijim kolekcijama Pletix, La Vie Poreč, Talijanske škole mode i dizajna Callegari, Emporio, salona cipela Fas, i Bariba.

Laskavu titulu pobjednice dvadeset i devetog izdanja izbora ponijela  je Talijanka Pianta Giorgia. Prošlogodišnja pobjednica ovog izbora ljepote Sara Milevoj iz Pule okrunila je svoju nasljednicu, a hrvatska predstavnica Anamarija Franulović plasirala se kao druga pratilja. Pobjednica izbora postaje zaštitno lice Casina Crystal Palace Rijeka, što joj je ujedno i prvi profesionalni angažman nakon pobjede na izboru Desidero Miss Alpe Adria International 2017.

Program je vodila Vlatka Pokos, koja je isključivo za ovu priliku na poziv vlasnika licence za Hrvatsku ,suvoditelja izbora, Borisa Kosmača došla iz Kanade.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Amir Kazić Leo, Jaques Houdek otpjevao je svojih nekoliko hitova, a Vlatka Pokos svoju čuvenu pjesmu Na dohvat ruke“  te je od Kosmača dobila na dar prekrasan poklon Valera Salona SX exclusive jer je doputovala iz daleke Kanade kako bi vodila izbor po jubilarni deseti put i to na više stranih jezika. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code