VLADO ANDUČIĆ KANDIDAT HNS-a ZA ŠEFA SISKA

VLADO ANDUČIĆ KANDIDAT HNS-a ZA ŠEFA SISKA

12. siječnja, 2017.

 

 

Zalažem se za transparentan i održiv sustav razvoja grada koji uključuje a ne isključuje svoje građane, ali i cjelokupnu poduzetničku i stručnu javnost” poručio je predsjednik sisačkog HNS-a i zamjenik gradonačelnice Vlado Andučić sa sinoćnje sjednice predsjedništva HNS-a podružnice Sisak, na kojoj je izabran kao kandidat za gradonačelnika Siska na lokalnim izborima.

U svom izlaganju posebice je istaknuo zadovoljstvo što je za ovu kandidaturu dobio potporu Hrvatske stranke umirovljenika, kroz potpisano pismo namjere o zajedničkom izlasku na izbore.

„U lipnju 2013. godine, između šest lista, voljom birača, koalicija tri stranke osvojila je izvršnu vlast u gradu Sisku. Dvije od njih, HNS i HSU ostale su tokom cijelog mandata principijelno i beskompromisno na odrednicama izbornog programa temeljem kojeg su dobile potporu građana, što su potvrdile radom zajedničkog kluba u Gradskom vijeću. Iz toga razloga ovu potporu HSU-a iznimno cijenim. U politici, poštivanje međustranačkih dogovora nema alternative i temelj je uspostavljanja povjerenja nužnog za realizaciju ponuđenih programa. Nadam se će nakon ovih izbora završiti era političke korupcije „cekeraša“ i „samozvanaca“ u sisačkoj politici“ istakao je Andučić.
Naglasio je kako kampanja u koju upravo ulazi, kampanja za sve Siščanke i Siščane, koja uključuje građane, poduzetnike, obrtnike, učenike, studente, umirovljenike, udruge civilnog društva, političke stranke, sve koji promišljaju Sisak kao europski grad po mjeri svojih stanovnika i svih koji ga izaberu kao mjesto svog trajnog nastanjenja.

HNS će, kako je to radio i do sada, nastaviti promišljati pojedina politička, kulturna, ekonomska i razvojna pitanja života u našem gradu, težeći pri tom konsenzusu političkih stranaka i ukupne javnosti, uz izraženu spremnost da sasluša stav građana, kao i interesnih skupina civilnog društva u cilju dolaska do najboljeg rješenja. Šest održanih javnih tribina sa uvijek punom dvoranom motivira nas da tako nastavimo.

Idući tjedan upoznati ćemo Siščane i Siščanke sa strateškim odrednicama rada u mandatu 2017.-2021.“ zaključio je svoje obraćanje Andučić.

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati

Podružnica Sisak T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Hrvatski posavac
    #1 Hrvatski posavac 15 siječnja, 2017, 14:50

    Bravo Vlado samo tako naprijed za naš Sisak.
    Neka pravi budu na vlasti,a ne dotepenci.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code