VLADIMIR FARDELJI PODNIO OSTAVKU U NADZORNOM ODBORU HOLDINGA

VLADIMIR FARDELJI PODNIO OSTAVKU U NADZORNOM ODBORU HOLDINGA

30. lipnja, 2015.

y396385848360022

U ponedjeljak 29. lipnja održana je burna sjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga na kojoj je Vladimir Fardelji podnio ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora.

– Od Skupštine društva jasno je poručeno kako mi nemamo pravo na svoje mišljenje i kako ono ne smije biti drukčije od mišljenja Skupštine trgovačkog društva. A ja najviše od svega cijenim svoje mišljenje i njega ne želim dati nizašto. Zato sam danas najavio svoju ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga, a sutra ujutro ću je i pismeno podnijeti – izjavio je nezavisni gradski zastupnik Vladimir Ferdelji za portal dalje.com.

Naime, Skupština trgovačkog društva Zagrebački holding, koju čine gradonačelnik Milan Bandić, dogradonačelnica Vesna Kusin i pročelnik za financije Slavko Kojić, inzistirala je, objašnjava Ferdelji, da Nadzorni odbor jednoglasno usvoji odluku o otkazu bivšoj upravi i da u toj odluci navedu sve grijehe koje gradonačelnik Milan Bandić zamjera toj sada već bivšoj upravi na čelu s Dejanom Fičkom.

– Nemam ja ništa protiv da budem u manjini i da me nadglasaju. Ali svoje mišljenje ne mislim mijenjati i ne slažem se s razlozima koje se bivšoj upravi od Skupštine društva stavljaju na teret. Kako moje mišljenje očito nikome više ne treba, zašto bih ja u takvom organu ostao sjediti – jasno je poručio Vladimir Ferdelji.

IZVOR:www.dalje.com T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code