VIDEO SPOT SA SANDIJEVOG KONCERTA U GAVELLI

VIDEO SPOT SA SANDIJEVOG KONCERTA U GAVELLI

16. ožujka, 2017.

 

Nakon nedavnog odličnog koncerta u prepunom zagrebačkom kazalištu Gavella, kojim je obilježio dvadeset pet godina karijere, Sandi Cenov je odlučio zahvaliti se svojoj publici, pjesmom i video spotom sa navedenog nastupa.

Skladbu pod naslovom ‘Mi vodimo ljubav‘, Sandi je tada izveo sa još jednom odličnom glazbenicom Ivanom Marić, koja je bila njegova posebna gošća u Gavelli. ”Mi vodimo ljubav’ moja je autorska pjesma nastala jako davno, ali je romantika prisutna u njoj, jednako aktualna kao i tada. Uvijek kada sam pjevao tu pjesmu, nekako mi je bilo krivo što nisam napravio duet za nju, i odlučio sam to promijeniti. Kako sam sa Ivanom izuzetno dobar prijatelj i kolega, i uvijek kada se družimo odlično se nasmijemo, to je bio odličan izbor. Ovo je snimka bez uljepšavanja. Svi oni koji su bili u Gavelli mogu potvrditi da je tada sve prštalo od emocija, pa se nadam da smo to u ovih par minuta uspjeli približiti publici.

Kako zvuči novo ruho pjesme ‘Mi vodimo ljubav’ u izvedbi Sandija Cenova i Ivane Marić pogledajte na https://youtu.be/dw3RwjfSqj4

Autor glazbe: Sandi Cenov
Autor teksta: Sandi Cenov/Biljana Spasić
Autor aranžmana: Ante Pecotić
Glazbeni producent: Sandi Cenov
Redatelj: Hrvoje Serdar, Blue Studio T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code