VEČER HRVATSKIH POVRATNIKA

VEČER HRVATSKIH POVRATNIKA

30. listopada, 2019.

 

 

Udruga Hrvatska uzdanica u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika organizira 2. Večer hrvatskih povratnika u četvrtak, 7. studenog 2019. s početkom u 19 sati u Hotelu Sheraton Zagreb.

Vođeni idejom ponovnog susreta, okupljanja hrvatskih povratnika na jednoj lijepoj večeri uz glazbu i druženje s neizostavnom humanitarnom notom, organizirali smo ovaj događaj kao poticaj i pomoć programu povratka hrvatskih iseljenika i promicanje zajedništva domovinske i iseljene Hrvatske poslovnim i privatnim umrežavanjem.

Večer su svojim pokroviteljstvom podržali predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te u ime Vlade RH Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Za ulaznice i sve dodatne informacije molimo obratiti se na e-mail [email protected] ili tel. 099 3883 555; 099 3883 333.

HRVATSKA UZDANICA

Frankopanska 9, 10000 Zagreb T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. MONIKA KOSCAK
  #1 MONIKA KOSCAK 1 studenoga, 2019, 21:50

  Tražite li vrlo stvarne kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od samo 2%, uz povoljne uvjete kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili placanje racuna? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni u svojim bankama i drugim financijskim institucijama samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti na nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuce
  * Krediti za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite s nama i kontaktirate pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Uvijek cemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti isplatiti s obzirom na trenutnu financijsku situaciju, a zatim cemo tražiti od roditelja da zajam vrati na odgovarajuci nacin prema vašim potrebama. , Mi cemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam e-poštu na: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code